Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926504





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Dedecker over justitieel en politioneel beleid: De maat is vol.
31 januari 2010
Ook Renaat Landuyt is een hypochriet van de hoogste orde en rang.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 700.300
Genk 31 januari 2010.

Morsum Magnificat : Politieke inmenging legt de werking van al onze instellingen totaal lam en maakt deze onbestuurbaar, de politiek likt haar eigen zelfgemaakte wonden, politie moet wéér politie worden en geen marionet van de politiek

Lijst Dedecker maakt op haar beurt politiek gebruik van de recente gebeurtenissen te Brussel en trekt in een persbericht van heden namiddag van leer tegen het politieke en justitiële beleid van de CD&V, Open Vld en SP.a, volgens LDD is de maat vol. We geven u hieronder de inhoud van de LDD persnota waarvan de essentie door deze' redactie niet werd gewijzigd.

Risicowijk Kuregem.
LDD toont zich verbolgen en verbaasd over het plotselinge ontdekken en erkennen van het probleem Anderlecht, dit naar
aanleiding van aanhoudende onrust in de risicowijk Kuregem. Onder druk van het tuig dat de straten in de hoofdstad regeert, moesten de voorbije dagen een school en haar leerlingen buigen, blijkt de Kalasjnikov tot de reguliere wapenuitrusting van bendes te behoren en werd bij een hold-up op een wisselkantoor opnieuw een agent met drie kogels in het been geveld.

Bange man, populisme en verzuring.
Volgens Jean- Marie Dedecker zijn de reacties van de drie traditionele politieke partijen op zijn minst hypocriet te
noemen, “Onze partij zegt al langer, met feiten en cijfers in de hand, dat delen van Brussel hoofdstad no-go areas zijn geworden", daarbij verwijst Dedecker naar zijn boek 'Rechts voor de raap' en 'Hoofddoek of blinddoek' waarin werd gepleit voor snelrecht, heropvoedingskampen en voor een kordate en strenge aanpak van draaideurcriminelen, drugsbendes en straatterroristen, niet zelden van vreemde komaf. Het pleidooi voor zero tolerance werd weggezet onder de 'b' van bange blanke man, de 'p' van populisme en de 'v' van verzuring,” klaagt Dedecker.

Dutroux en Non-beleid
Verder wijst de persnota er op dat de CD&V van Stefaan De Clerck nu al jaren de minister van Justitie levert een
onafgebroken machtspositie die slechts af en toe eens door liberalen of socialisten onderbroken werd. Dedecker verwijt Justitie dat er domweg sprake is van een volstrekt non-beleid, een non-beleid dat schorremorrie ongemoeid laat en brave burgers treitert. Sinds Dutroux, het Octopusoverleg en al die andere schijnoperaties is er niks, maar dan ook niks ten gronde bij Justitie en politie veranderd.

Debacle bij de politie.
België telt per hoofd het hoogst aantal magistraten en politiemensen, ook nog eens aangevuld met burgerpersoneel.
Maar het zijn Afrikaanse bendes, Oostblok-mensenhandelaren en Maghrebijnse dealers die zich in Brussel Hoofdstad de koning te rijk wanen. Het sussende politiek-correcte pamperbeleid van paars is definitief bankroet. Ook Open VLD die al tien de minister van Binnenlandse Zaken levert draagt een verpletterende verantwoordelijkheid voor het débacle bij de politie.

Landuyt is een showman en gevaarlijke super
hypocriet, Brussel slechtst bestuurde hoofdstad.

LDD : Dat zelfs een Renaat Landuyt van de SP.a nu pleit voor een harde aanpak is de schijnheiligheid ten top gedreven,
samen met de PS hebben de socialisten jaren aan een stuk elk debat over de waarheid in de Brusselse straten afgewezen, voorbeeld daarvan is de rode burgemeester Thielemans die faalt over de hele lijn zegt LDD. De 19 gemeentelijke baronieën maken elk doortastend beleid bij voorbaat onmogelijk. Brussel mag dan de hoofdstad van Europa zijn, Brussel is met voorsprong de slechtst bestuurde hoofdstad ter wereld.

Eén Brusselse politiezone
Op het vlak van de politie staat LDD toch op de lijn van de Open-VLD en klaagt aan dat de samenwerking tussen de
politiezones pure demagogie is en herhaalt haar twee jaar oude eis van één Brusselse politiezone in plaats van de huidige zeven die vooral lokale burgemeesters ter wille zijn. De holle slogan 'Meer blauw op straat' moet eindelijk zichtbaar en voelbaar worden. Man en macht moeten worden ingezet om de no-go zones terug vrij te maken. Het kan niet dat politiemensen van hogerhand worden verzocht opgefokte rotjochies niet te provoceren en zelfs
ongemoeid te laten.

Bron : LDD

NVDR :
Meerder partijleden van LDD zeggen dat vele programmapunten van zijn partij goed zijn, maar in de praktijk niet worden doorgevoerd, inderdaad Jean-Marie Dedecker beloofd veel, maar zoals een politicus  betaamt, maakt dat in de praktijk niet waar, ook aan deze redactie heeft Dedecker reeds enkele acties BELOOFD maar NIET waargemaakt, óók in dossiers rond Electrabel wat toch zijn stokpaardje is. Persnota’s verzenden en leuteren is één, écht iets doen is twee. Zijn partij staat overal in brand, Jean-Marie moet dringend zijn klusjesman Dirk Vijnck vervangen door een heuse politieke brandweerman.
  

17:25  31/1/10
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 31 januari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.