Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926504





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
LDD : Storm in Vlaams Brabant wordt aangewakkerd.
30 januari 2010
Jean- Marie Dedecker gaat er zich niet mee bemoeien.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 699.800
Genk / Oostende 30januari 2010.

Roddels, jaloezie of de waarheid?
Morsum Magnificat gaat er naar op zoek.

Storm bij LDD Vlaams Brabant gaat niet liggen.
Jean-Marie Dedecker reageert met "ik ga er mij niets van aantrekken", dat die nestbevuilers maar doen wat ze niet laten kunnen, onze partij ligt al enkele tijd in de pers onder vuur, zoiets duurt 5 à 10 jaar zegt Jean Marie op zaterdagnamiddag aan de telefoon.  Het gaat nu over Peter Reekmans en de storm die in Vlaams Brabant maar niet wil gaan liggen. Maar het is logisch, dat Jean-Marie Dedecker geen kwaad woord over Reekmans zal zeggen, integendeel, het is onze beste medewerker in het Parlement. Op de opmerking dat er ook vragen worden gesteld over de uitgaven van de verkiezingscampagne van Peter Reekmans, wat door verschillende bronnen in vraag wordt gesteld, zegt Jean-Marie resoluut “dan moet ge klacht indienen”. Van de reden van het ontslag en mogelijke andere problemen met Danny Haesevoets weet Jean-Marie niets af.


Peter Reekmans



Zet hier duidelijk onwennig, de eerste stap in het Vlaams "Parlement" = "Parler" et "Mentir", dit laatste past alvast in het kader van Nathalie Albert.

Dirk Vijnck breekt voet.
Dirk Vijcnk zal even niet als klusjesman / loodgieter om de -pers- lekken te gaan dichten door LDD kunnen worden gebruikt, want hij heeft deze week zijn voet gebroken zegt Jean-Marie.

Anne De Baetzelier.
Ook over Anne De Baetzelier, die zómaar door Peter Reekmans bij LDD is binnengehaald, en de financiële aderlating omdat haar overstap naar LDD een flinke hap in haar begroting betekende, doet Jean-Marie af al jaloezie, toch hebben bronnen bevestigd, dat De Baetzelier tranen zou hebben gelaten voor die financiële aderlating. Anne is bij LDD ingeschreven zegt Dedecker, informanten vertellen dat De Baetzelier toch 50.000€ per jaar opstrijkt, dat is uiteraard voor vele anderen die zich, in tegenstelling tot De Baetzelier, voor LDD belangeloos hebben uitgesloofd, geen stimulans om met LDD verder te gaan. Maar de komst van De Baetzelier heeft toch méér deining veroorzaakt binnen LDD dan Jean-Marie Dedecker wil toegeven.  We zullen afwachten hoe LDD tegen de volgende verkiezingen gaat scoren.

Diverse reacties.
Gisteren en vandaag zijn er in ieder geval enkele e-mails en telefoons met deze redactie geweest, we zouden nu reeds vervelende zaken kunnen publiceren, journalisten moeten geen formele bewijzen leveren, diverse verklaringen van bronnen is voldoende om daarover te publiceren, maar zoals naar gewoonte trekt deze redactie op onderzoek en dat zal ook nu gebeuren, "hopelijk gaat ge iets vinden" zegt Jean-Marie op het einde van het interview. In de zaak van John Vrancken hebben we aan Jean-Marie Dedecker twee schriftelijke bewijzen geleverd dat LDD in de zienswijze over Remo en John Vrancken fout was, maar daarover zwijgt LDD wijselijk.

Reageren kan via  
of
postbus 105 3600 Genk 
15:13 30/1/10
Redactie Morsum Magnificat  ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 30 januari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.