Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926507





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
LDD : Nathalie Albert doet "haar" boekje van Peter Reekmans open.
29 januari 2010
Verkiezingscampjemedewerkster kreeg de LDD strop om de hals.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat :  699.600
Genk / Glabbeek 29 januari 2010

--- Update 2 12:30 30/1/10
Naar aanleiding van deze publicatie krijgen wij de informatie doorgespeeld, dat sommigen binnen LDD op de hoogte waren dat de "deal" met Nathalie geen doorgang zou vinden, Peter Reekmans kon dat immers niet allemaal alleen beslissen, Reekmans heeft zich méér voorgedaan dan wat het in feite -financieel gezien- was, voegt de bron er nog aan toe. Volgende keer haalt LDD de kiesdrempel in Vlaams Brabant wellicht niet meer, medewerkers die hun voor LDD hebben ingezet zijn zeer teleurgesteld in Reekmans die ze bestempelen hem als een egotripper.

--- Update 1 10:20 30/1/10
Nathalie Albert reageert naar deze redactie over de kop "doet boekje open over reekmans", ook over de passage omtrent de aandelen.
De redactie voegt daarom aan de titel "haar" toe,
wat de passage over de aandelen betreft die Peter Reekmans vlak vóór de verkiezingen heeft verkocht, werden daarover aan deze redactie al geruime tijd vragen gesteld, Nathalie is daarvan zéker niet de bron, ook andere redacties én politici van andere parijen -o.a. Vlaams belang- hebben zich daarover reeds vragen gesteld. LDD Is momenteel druk doende om      -pers-lekken proberen te dichten, dat kan voor LDD toch geen probleem zijn, ze hebben nog altijd hun klusjesman Dirk Vijnck.   

Nathalie Albert doet aan deze redactie het verhaal van de nare ervaringen die haar met LDD te beurt vielen, meer bepaald met Peter Reekmans waarvoor Nathalie zich tijdens de verkiescampagne weken aan één stuk, de klok rond uitsloofde.

Contract laag klaar.
Het Vlaams Brabants tafelspringpaard Reekmans verkocht het vel van de Beer vooraleer deze geschoten was, LDD zou minstens enkele zetels halen, ook Anne Debaetzelier zat op rozen.  Na afloop van de verkiezingen zou Nathalie zeker bij Reekmans haar plaatsje krijgen in het Vlaams Parlement, er werden daaromtrent concrete afspraken gemaakt. Alvorens op de privémarkt een nieuwe woning te huren, pleegde Nathalie eerst nog overleg met Peter Reekmans of de job wel doorgang zou vinden, geen probleem zei Reekmans, het contract was klaar, alleen nog kwestie van ondertekenen.

Bijna dakloos.
Maar de ontnuchtering kwam er voor Nathalie Albert zeer snel, toen zij een huurcontract had ondertekend volgde van Reekmans de ene kwinkslag na de andere, het werd plotseling een "half time" contract dat amper een maand duurde, toen het écht een -financieel- probleem werd lieten Reekmans en LDD haar in de kou staan.

Naar af.
Nathalie legt uit waarom vele LDDers opstappen, Jean-Marie Dedecker haalt op die manier nooit de volgende verkiezingen, er zullen gewoonweg niet genoeg  leden zijn om de lijsten te vullen.
  

U leest meer over de storm die LDD tegemoet gaat in Morsum Magnificat 175 ondermeer waarom Reekmans vlak vóór de verkiezingen aandelen verkocht ...

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck
©

Laatste update ( 30 januari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.