Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926509





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Zienswijze burgemeester inzake verwarming Sledderlo niet juist.
27 januari 2010
Extra goedkoop bijladen van accumulatiekachels kan niet overal zómaar.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 698.700
Genk 27 januari 2010.

Tijdens de recente gemeenteraad beweerde burgemeester Wim Dries dat Infrax gedurende de dag, -afhangende van de belasting van het net- pulsen in het net zou sturen, waarbij twee uren extra oplaadtijd voor de accumulatiekachels aan een goedkoper tarief, zou gerealiseerd worden.

Tegenspreken.
Direct na de gemeenteraad, tijdens het tumult van een handvol allochtonen, sprak de burgemeester deze redactie daarover aan, inderdaad, Morsum Magnificat was het met die bewering niet eens omdat onze kennis en informatie ter zake anders is.  Ondertussen heeft een 2e bron ons bevestigd dat extra opladen alleen maar kan wanneer de betreffende installatie effectief over een afzonderlijke metergroep beschikt. De abonnees die een dubbeltariefmeter hebben met een teller voor dag en nacht kunnen van die maatregel niet genieten. Er moeten dus afzonderlijke metergroepen voor de accumulatieverwarming worden geplaatst, de leveringsvoorwaarden en de tarieven voor de eerste 3.000 kW zijn allemaal duidelijk.

Fundamenteel aanpakken.
Nieuw Dak moet de problemen met de oude elektrische verwarmingen fundamenteel aanpakken en niet rond de pot draaien, zieke bejaarden die in de kou zitten kan niet getolereerd worden, desnoods moet de burgemeester, na een inspectie van Wonen Vlaanderen, de appartementen onbewoonbaar verklaren, dat is de énige weg die kan bewandeld worden. Het is een schande van een partij die christelijk durft te noemen, dat bejaarden bij hun kinderen moeten gaan wonen omdat de verwarming ondermaats, ergo defect is.

Reacties -niet anoniem- kan via 20:14 27/1/10
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 27 januari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.