Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933687





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk:Actie zwerfvuil moet niet alleen in Sledderlo gehouden worden-Update3
27 januari 2010
Ook in Waterschei  ligt op bepaalde plaatsen te veel zwerfvuil.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 698.400
Genk 27 januari 2010.

--- Update 3 18:30 27/1/10
We stellen vast, dat de restafval vandaag reeds werd opgeruimd, we weten niet in wiens opdracht, maar dat is niet relevant.

--- Update 2 11:43 27/1/10
Bij de dienst Wegen en Verkeer te Hasselt ver<ijst men naar de diensten van het "District" die het zwerfvuil door een aannemer laat verwijderen, wat het verprutsen van het uitzicht betreft kan dat gemeld worden aan de dienst MOW te Hasselt. 

--- Update 1 09:10 27/1/10
De dienst Mobiliteit van stad Genk laat om 08:47u weten, dat de dienst "Reiniging" op de hoogte werd gebracht. nvdr: moet de gemeenschap dan opdraaien voor de hinder die door een bedrijf wordt veroorzaakt?
 
Via Radio2 Limburg wordt vervuiling in de wijk Sledderlo aangekaart, de uitzending handelde over zwerfvuil dat door stadpersoneel en vrijwilligers dient te worden opgeruimd.

3 Vliegen in één klap : Milieu, RO en verkeer ....



Dit is een beperkte foto, met slechts één hindernis op het fietspad, soms is het fietspad volledig door -grote- auto's versperd, overal in de omgeving ligt allerlei zwerfvuil.  En de aangebrachte infrastructuur, kadert die wél in de omgeving ? Inderdaad, geen discriminatie, óók geen omgekeerde !

Onderwijslaan.
Stad Genk moet ook eens een kijkje gaan nemen aan de Onderwijslaan, meer bepaald ter hoogte van een winkel in fruit, daar stoort de omgeving niet alleen het zwerfvuil, maar ook de infrastructuur, daar moet dus niet alleen de milieudienst, maar ook de Ruimtelijke Ordening een kijkje gaan nemen, bepaalde aangebrachte infrastructuur kadert geenszins in het uitzicht van de omgeving. Er is daar ook systematische hinder voor voetgangers en fietsers omdat auto's op het fietspad parkeren, boodschappen uitladen,etc, kortom een zeer hinderlijke bedoening. Iedereen toch niet gelijk voor wet ? Geen discriminatie, maar ook geen uitzonderingen voor bepaalde groepen.

08:23 27/1/10
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 27 januari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.