Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933689





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
FOD Financiën te Leuven werkt vierkant.
21 januari 2010
Administratie weet het drie jaar na een overlijden nog niet.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 696.900
Genk / Leuven 21 januari 2010

Als het er om gaat om de "kleine" man door de mangel te halen, zijn sommige ambtenaren fanatiek en dat wellicht uit frustratie omdat zij "grote vissen", dito fraudeurs, niet kunnen aanpakken, de politiek belet hen dat.

Drie jaar overleden.
In april 2007 is Daniël L. overleden maar FOD Financiën heeft dat nooit geregistreerd en blijft naar diens laatste adres in het gehucht aan de Raambeek -Begijnendijk- post versturen, de nieuwe bewoner heeft zich de moeite niet gespaard om poststukken herhaaldelijk naar het postkantoor te brengen of naar diens ex te sturen etc. maar het mag allemaal niet baten, drie jaar na datum komen er nog steeds stukken op diens naam op het adres van toen terecht.

Mutapost.
Ondertussen is de bewoner op dat adres -na Daniël L.- ook verhuisd en betaalt "Mutapost", maar ook bij de  post kan men blijkbaar niet lezen, want de stukken op naam van Daniël L. worden ook doorgestuurd.

FOD Penale boeten.
Voor de overstock van legaal verpakte radioactieve opvangers, ondergebracht in een vergund lokaal, sprak het Parket te Leuven, in tegenstelling tot de zaak tegen een bewoner van Huldenberg, -zie eerdere berichten op deze site- wél een correctionele straf uit -verschil moet er altijd zijn-. Op het  bedrag van de boete werden reeds vier betalingen uitgevoerd, quasi de helft van het bedrag is -weliswaar  niet regelmatig- afbetaald, maar ook dát weet FOD Financiën -penale boeten- niet. In oktober 2009 is het  adres van betrokkene officieel gewijzigd, dus bekend in de Kruispuntbank, maar in januari 2010, dus vier  maanden later, weet FOD financiën dat óók nog niet!  Hoe kan een overheid die systematisch op alle fronten in de mist gaat, respect van de burgers verwachten.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 23 januari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.