Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933691





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Elektrische verwarming kost bewoners handen vol geld.
19 januari 2010
Politiek moet ontbreken van oplaadautomaten dringend aanpakken.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 695.900
Genk 19 januari 2010.

De "saga" met de elektrische verwarmingen in de appartementen van Nieuw Dak, gaat verder. Deze redactie achterhaalde dat de facturen voor de elektriciteit van de kachels, zelfs met een verminderd nachttarief, toch nog torenhoog oplopen door het ontbreken van een zogenaamde oplaadautomaat.

Nachttarief en nachttarief.
Infrax, het vroegere Interelectra heeft blijkbaar nooit een verplichting voor zo'n oplaadautomaat opgelegd, wanneer er een aparte meter bestaat voor de accumulatiekachels kan er ook 's middags aan het goedkoop tarief opgeladen worden, maar in de appartementen van nieuw dak is er geen aparte meter voorzien -sic-, dus ook van dát voordeel kunnen de huurders van Nieuw Dak niet genieten !

Vermogen te kort?
Op onze vraag aan Infrax of zij nu "wel" of "niet" voldoende vermogen kunnen leveren, ook bij piekmomenten, kon men niet antwoorden, dat hangt af van de belasting van het net klonk het -kwinkslag-.
Voor de plaatsing van afzonderlijke meters, wat schriftelijk moet worden aangevraagd, moet dan ook nog uitgemaakt worden wie dat moet betalen.

PROgenk.
Harry Dewitte is op de hoogte van het feit dat er onvoldoende vermogen beschikbaar is, maar omtrent de oplaadautomaten is het Genks Raadslid onwetend, het is hoog tijd dat er een structurele oplossing komt voor de problemen, Nieuw Dak moet niet wachten om in te grijpen tot wanneer de mensen verhuizen of het appartement om een andere reden onbewoond is.

Nieuw Dak.
Wegens familiale omstandigheden hebben wij Myriam Indenkleef vandaag niet lastig gevallen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 19 januari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.