Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933693





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : Van Rompuy en criminaliteit.
12 januari 2010
Van Rompuy ontwikkelde zich, Begijnendijk wikkelde zich af.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 694.000
Genk / Begijnendijk 12 januari 2010

Tooien met de veren van een ander.
In de Franstalige pers verscheen een artikel over het feit dat Begijnendijk een straat of iets anders naar de kersverse Europese President zou willen noemen, de Van Rompuy's zijn inderdaad afkomstig van Betekom, dat later met Begijnendijk fusioneerde.  Ik heb dat tijdens een Radio2 uitzending in het Amerikaans theater ooit gevraagd aan Herman Van Rompuy maar deze had daar niet veel over te vertellen.

Het water stroomt Begijnendijk dun door de pijpen der illusie door die zich nu klaarblijkelijk met het IQ van Herman Van Rompuy verbonden willen zien, een lachertje van jewelste, je kan het volume aan IQ tussen Van Rompuy en Begijnendijk best vergelijken met David  en Goliath, ik heb er 10 jaar gewoond, "ze" megemaakt, ik kan het weten.

Criminaliteit en inbraken stijgt.
De voorbije dagen waren er verschillende inbraken in Begijnendijk, zondagochtend een poging tot stelen van een auto in de Willekenslaan, zaterdagnacht werd ingebroken in een winkel aan de Kleine Steenweg en ook in de Hulstsestraat werd ingebroken, daar kon door de wanorde, de buit niet worden vastgesteld.

OCMW.
Het OCMW krijgt in 2010 ruim 1mio € van de gemeente toegestopt, hoeveel ze daarvan gebruiken om advocaten te betalen voor rechtszaken die ze voeren om ex cliėnten te achtervolgen met achtereenvolgende klachten met Burgerlijke Partijstelling, wordt door de oppositie niet meer gevraagd. Hoeveel prestaties gemeentepersoneel voor het opknappen van "koten", die door het OCMW van malafide eigenaars worden gehuurd en opgeknapt, is evenmin bekend. Nogal wiedes, het is daar een fluwelen oppositie die geen oppositie is en dat betekent dat er ook geen democratie heerst in Begijnendijk, de MGB betekent volgens een anonieme briefschrijver aan deze redactie Mottig Gemeen Beleid.

Redactie Morsum Magnificat  Professioneel.
Erik Verbeeck
-10 jaar Begijnendijk achter de rug-

Laatste update ( 12 januari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.