Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933693





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Moordzaak Halen : Wolven in Schapenvacht.
11 januari 2010
Zelfs speurders te Leuven hadden het niet door.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 693.600
Genk / Leuven 11 januari 2009

--- wijzizing 16:45 11/1/10
Vandaag heeft de Leuvense Procureur Ivo Carmen in de zaak van de moorden te Halen aan de Federale Politie van Hasselt figuurlijk bloemen gegeven, natuurlijk had de Hasseltse Federale Politie nu betere informatie dan die van Leuven destijds.

Lees tekst inhoud persconferentie van vandaag :
http://www.cass.be/parket/leuven/Archief/persberichten_2009/pers_strafz_2010_11_01_1.html
met dit persbericht publiceert het Parket van Leuven het 1e sinds 1 december 2009 op haar website -in strafzaken-, is er ondertussen niets meer gebeurd dat meldenswaardig was? 

De Leuvense Procureur Ivo Carmen.


Wordt er te Leuven soms te veel tijd en "selectief" aandacht geschonken aan futiliteiten? Wij hebben daarvan een aantal voorbeelddossiers ...

Stille waters, diepe gronden.
Door deze moordzaak moeten we toch even stilstaan bij de spreuk : "stille waters hebben diepe gronden", dat komt in casu dan ook weer uit. Op één cruciaal punt moeten we toch even stilstaan : " het GSM verkeer", als de naam van de moordenaar toen reeds bij de speurders te Leuven bekend was, is het toch merkwaardig dat die man door zijn "masker" zijn ware gezicht voor de speurders heeft kunnen verbergen zodat zij geen enkel moordprofiel in de "brave" man hebben kunnen ontdekken? Moeten de speurders misschien in de toekomst óók de mensen die op de eerste rij in de kerk zitten durven verdenken van zware misdaden? Is het dan ook niet zo dat "blaffende honden niet bijten" maar slechts waarschuwen?

Gelogen?
Hebben de ouders van de vermoorde dochter Shana voor de camera's van de rode propagandazender niet gezegd dat er geen problemen waren? Nu blijkt, dat er wél spanningen waren met de dader, zijn zij als buren van de getipte man die destijds als verdachte voor de moord op Annick Van Uytsel in aanmerking zou kunnen komen toen niet ondervraagd? Zijn alle sporen toen toch niet onderzocht?   

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 11 januari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.