Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933693





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Engelsen liegen over de oprichters van Morsum Magnificat.
04 januari 2010
ON4CW Was er vanaf het eerste moment op 12 februari 1983 bij.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 691.500
Genk 4 januari 2010

Vandaag werd er vanaf een bepaald IP adres naar Morsum Magnificat gezocht, daarbij is men terecht gekomen op de website van de Engelsen en die faalden destijds grandioos in het uitgeven van Morsum Magnificat.

Engelsen faalden meermaals.
Toen de bedenker van Morsum Magnificat, wijlen Rinus Hellemons ongeneeslijk ziek werd, vroeg Rinus eerst aan Kess PA3DEB, maar later tot twee maal toe aan ON4CW om Morsum Magnificat van hem over te nemen. Wegens gebrek aan tijd werd dat geweigerd. Rinus werd benaderd door de Engelsen, maar die brachten er niets van in huis, noch de layout, noch de geest van Rinus was in de Engelse uitgave te vinden, het was gedoemd om te verdwijnen, de Engelsen faalden grandioos.

ON4CW Was er vanaf het begin bij.
De Engelsen manipuleerden Morsum Magnificat van de ene naar de andere uitgever, maar het lukte niet. De familie Hellemons wilden Morsum Magnificat terug in Nederlandstalige handen en herhaalden hun verzoek aan Erik Verbeeck -ON4CW- om het geesteskind van Rinus Hellemons PA0BFN –sk-  in het Nederlands terug op de sporen te zetten, ON4CW was er immers vanaf het begin bij en had jaren na elkaar quasi elke zondagnamiddag urenlange verbindingen in radiotelegrafie met Rinus -toen vanuit Anemolter als DA2WH- , ook Frans ON4IM en Bas PA0RTW werden met Morsum Magnificat geassocieerd, dat staat duidelijk in Morsum Magnificat n°1 van februari 1983 - zie inzet -. ON4CW was ook als énige radioamateur aanwezig op de begfrafenis van Rinus te Bergen op zoom, mocht na de begrafenis ook met de familie op de koffie én zelfs nog een bericht uitzenden vanaf de "shack" van Rinus!

De 1e Morsum Magnificat van februari 1983
van Rinus Hellemons
-PA0BFN sk-.




ON4CW -Erik Verbeeck- was daarbij duidelijk betrokken partij, ook Frans ON4IM en Bas PA0RTW, van Dick PA3ALM was er toen geen sprake. Als de Engelsen "fair" waren geweest, dan hadden ze die bladzijde moeten vertalen, maar nu deden ze het zo  http://www.g3okd.co.uk/morsum/story.html 
ON4CW werd gewoon verzwegen omdat zij niet slaagden in hun opzet, ON4CW wel. Spijtig genoeg verdween de radiotelegrafie en meteen ook de interesse voor dat onderwerp, de échte radiotelegrafisten sterven uit.

Merkenregistratie.
Omdat men voor het uitgeven van een tijdschrift niet over een nacht ijs gaat, heb ik uiteraard om een schriftelijke toelating gevraagd, die werd dan ook prompt verleend. De merkenregistratie werd onmiddellijk doorgevoerd, er lagen immers in Nederland nog kapers op de kust, maar daar heb ik via een rechtszaak in Rotterdam door de Nederlandse Rechter klaarheid laten scheppen.  Om ook in Engeland verbod op te leggen de naam Morsum Magnificat nog langer te gebruiken, zijn de kosten te hoog, maar dat is zelfs niet nodig, de Engelsen zijn er al een paar jaar zelf mee gestopt, zij hebben nooit een schriftelijke toelating ontvangen en tooien zich nu enkel met de veren van een ander.

We begrijpen niet dat sommigen via Google naar die informatie op zoek moet, waarom vraagt men het gewoon niet aan deze redactie?

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck -ON4CW- ©
mede- stichter Morsum Magnificat in 1983

Laatste update ( 05 januari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.