Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933570





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat gaat gewoon verder.
01 januari 2010
Onafhankelijke koers zal ook in 2010 ongewijzigd blijven.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 690.300
Genk 1 januari 2010

Sinds de huur van het kantoor te Ternat niet meer kon worden verlengd, is Morse-Press VOF er niet meer in geslaagd om een betaalbaar alternatief te vinden, wij kunnen immers op geen enkele financiële steun rekenen.

Vóór De Meuter Holding de huur van het kantoor te Ternat  niet meer wilde verlengen, hadden de Ternatse slopers ook al hun contractuele verplichtingen niet nagekomen. Zo’n sloper heeft uiteraard zeer veel te verbergen, ondermeer een "flagrante" elektrocutie van een 26 jarige arbeider -die ze in de doofpot willen laten stoppen-, in zo’n omstandigheden kan je een onafhankelijk Morsum Magnificat maar beter niet in de buurt hebben. Maar Morse-Press VOF kan zonder infrastructuur, telefoon of internet, het uitgeven van Morsum Magnificat niet verder zetten, daarom blijft er mij, om ook na 11 jaar,de continuïteit verder te zetten, geen andere keuze dan het heft zelf in handen te nemen en Morsum Magnificat zélf uit te brengen.

Ik zal een "onafhankelijke" koers blijven varen!


Mijn koffer voor Straatsburg -EHRM- staat al klaar.

Aangezien mijn financiële middelen zich beperken tot het bestaansminimum zal ik in de toekomst misschien tóch publiciteit moeten toelaten, maar dat is nog niet zeker. De dienstverlening die ik in het verleden spontaan en belangeloos leverde, is mij  echter zuur opgebroken.  De tussenkomsten die van mij werden gevraagd, tot op het bot uitspitte, hebben geen Eurocent opgebracht, ergo, ze zijn ontaard in enkele rechtszaken die nog steeds lopen. Positief punt is dat de aanleggers niet hebben bekomen wat ze beoogden, de reden daarvan is, dat ik mijn onderzoek degelijk heb gevoerd, daarvan veel bewijsmateriaal heb.

Dat ik erin slaagde om de Raad Voor Journalistiek mede een kort geding de mond te snoeren is een overwinning voor de onafhankelijke koers die ik vaar en wens te handhaven. Ik ga immers dieper in op de maatschappelijke belangen, die gezien de crisis steeds meer worden geschaad en geschonden. Akkoord dat iedereen die crisis op zijn manier poogt te overwinnen, maar niet ten koste van de zwakkeren van de maatschappij en dat gebeurt meer en meer, de sociale fraude is ten koste van de zwakkeren zeer groot.

Er wordt gigantisch “gefoefeld” en er worden voor de “vriendjes” nutteloze postjes uitgedeeld, corruptie, incompetentie en machtsmisbruik vieren nog altijd hoogtij, juist het bestrijden van deze kwalen behoren tot mijn activiteiten. Het is een schande dat dossiers met méérdere bewijzen, die ik aan de cel corruptiebestrijding stuurde, enerzijds bij het Parket blijven liggen, anderzijds niet onderzocht worden, nogal wiedes er komen grote politieke namen in die dossiers voor, dat Justitie niet correct werkt, hun methodes, handel en wandel doorspekt is van politieke inmenging is in 2009 voor een "klein" gedeelte blootgelegd, maar ook de pers is op bepaalde vlakken veel te "close" met het gerecht.


In 2010 zal ik mijn koers niet wijzigingen, onafhankelijke pers moet kunnen, mijn koffer voor Straatsburg staat klaar, ik ga dus onverdroten verder, mét of zonder uw steun. De komende dagen zal ik de nodige stappen zetten om de overdracht van uitgever in orde te brengen, ik ben immers houder van het merkenrecht van de énige originele Morsum Magnificat, de Engelsen gebruiken die naam ten onrechte, maar een rechtszaak in Engeland voeren is te duur, in Nederland gebeurde dat reeds in 2002, Morsum Magnificat werd in de BeNeLux geregistreerd - K:\Morsum_Magnificat\Benelux_merk_registratie.mht

Ook voor deze redactie is 2009 voorbij, wij hadden op 31 december geen reden om te feesten.

Om te
besluiten hoop ik voor iedereen, maar vooral de Morsum Magnificat abonnees dat 2010 een jaar met goede gezondheid mag zijn. 

Meer ANDER NIEUWS en informatie over de nieuwe mogelijkheden van Morsum Magnificat vindt u in MM 174 van januari 2010 -voor betalende abonnees-. 

Erik Verbeeck ©
Hoofderdacteur en verantwoordelijke uitgever Morsum Magnificat ® Professioneel.
Contactadres :
Postbus 105
3600 Genk
0473 76 25 73


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

              Overdracht MM in 1998                             Merkenregistratie 29 maart 1999




Links : Dit is de énige en échte Morsum Magnificat. ON4CW is mijn radioroepnaam door het B.I.P.T. toegekend. Rechts : De merkenregistratie België Nederland en Luxemburg -werd in 2009 voor 10 jaar verlengd-.

Laatste update ( 01 januari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.