Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926509





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : KRC Koopt Ghanese voetballer Samuel Yeboah.
29 december 2009
Dit is geen sport maar -in deze tijden- onverantwoorde business.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 689.500
Genk 29 december 2009

Het gaat slecht met voetbalclub KRC Genk, maar dat is blijkbaar een leugen want het gaat heel goed met de club, ze kunnen voor veel geld nog een Ghanese voetballer in huis halen. Steeds meer mensen hebben vandaag minder financiële mogelijkheden, armoede, honger en dies meer, die mensen kunnen zeggen dat het slecht gaat, niet KFC Genk.

Samuel Yeboah.



CSKA Moscow bood 2,5 mio € , Genk haalde de spits voor 900.000 € binnen, dat roept vragen op, wanneer moet KFC Genk de volgende schijf betalen ....? 

Politiek en sport én geld.
In de tijd van Karel Voogt speelde ik voetbal bij de cadetten van Eendracht Aalst, dat was sporten, van
geld was toen geen sprake, nu is voetbal niet alleen een massahysterie maar ook keiharde business geworden, doorspekt met politiek en we weten dat de pers daarbij ook haar rol speelt, pers en politiek, wie maakt wie? Politiek is vuil, dan hebben we ook over hun "partners" alles gezegd.

Veel geld.
Politiek is als "mest", hoe meer je daarvan bij mekaar brengt, hoe harder het gaat stinken en geld stinkt
óók, politiek en geld, de facto macht, gaan dus heel goed samen. Wat op Radio 2 Limburg tijdens het interview met de trainer van KRC Genk -zijn naam is voor ons van generlei belang- niet werd gezegd is, dat de Ghanese voetballer, die pas werd aangetrokken voor 900.000 € van Hapoel Tel-Aviv -Israël- in juni 2008 een contract afsloot voor 1 mio$ met Hapoel Tel-Aviv. In april 2009 bood CSKA Moscow 2,5 mio € voor de jonge Ghanese spits. Maar sommige bronnen brengen de overstap naar KRC Genk in verband met het Engelse Birmingham City, hoe dan ook betaalt KRC Genk nu alvast 900.000 € voor de 22 jarige Ghanese voetballer, een kaakslag voor degenen die in de sociale wijken van Genk in de kou zitten.

Carrière.
De 22-jarige startte zijn Internationale carrière bij het nationale team op 22 november 2008 toen de Black
Stars in Tunesië geen doelpunten maakten. Samuel Yeboah speelde zijn tweede wedstrijd voor de nationale ploeg op 11 februari 2009 tegen Egypte waar hij als vervanger in de 70e minuut mocht aantreden, die wedstrijd eindigde 2-2.  De Ghanese aanvaller Samuel Yeboah komt in januari naar Racing Genk. Dat zegt hij zelf op de officiële site van de Israëlische club Hapoel Tel Aviv waar hij momenteel in loondienst is.  "Ik ben blij dat ik een kans krijg in de Belgische competitie. Hapoel gaf me de kans om mij te ontplooien en daar ben ik de club dankbaar voor," aldus Yeboah op hapoelta-fc.co, de officiële site van
Hapoel.   http://www.hapoelta-fc.co.il/News_Eng.asp?id=923

Brood en spelen.
Deze redactie begeeft zich zelden op het gebied van de sport, het heeft immers niets meer met sport te
maken, deze redactie wil de realiteit brengen, geen mistgordijn ophangen en, in tegenstelling tot de Rode propagandazender aan de Reyerslaan, geen verplichte goednieuwsshow brengen, neen het gaat NIET goed en dat weten de mensen maar al te goed. In Genk wordt veel te veel geld besteed aan projecten die in het kraam van de bewindsvoerders -wolven in schapenvacht- passen en niet in dat van de bevolking -weerloze lammetjes-. Geef de mensen brood en spelen en ze zwijgen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 29 december 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.