Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926511





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk zet twee dagen een extra feestneus op.
27 december 2009
Iedere Genkenaar op 31 december 2009 en 2 januari 2010 uitgenodigd

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 689.200
Genk 27 december 2009

Alle inwoners van Genk kregen de afgelopen dagen een uitnodiging op de vloermat, ze is tweeërlei, op 31  december 2009 de "New Years Bang" en op 2 januari "0201 Stadsfeest". Tijdens de laatste gemeenteraad van de afscheid nemende burgemeester Jef Gabriëls keurde de oppositie van de PVDA de 300.000 € die Genk aan eindejaarsfeesten spendeert, niet goed, maar dat mag de pret niet drukken, het feesten gaat onverminderd door, de stadskas van Genk heeft duidelijk geen last van de crisis. We geven u hieronder de inhoud van de feest flyer:

YOHOHO Genk.


nvdr: Is er in deze tijden wel zóveel reden om te feesten, is Genk er zich onvoldoende van bewust dat de buikriem moet aangetrokken worden, of koopt het Genkse beleid op die manier soms haar stemmen? Bedriegt schijn soms niet? 

Op 1 januari 2010 viert Genk zijn 10e verjaardag als stad -65.000 inwoners.nvdr-. Het stadsbestuur nodigt iedereen die houdt van de Genkse gezelligheid uit voor twee  uitzonderlijke nieuwjaarsfeesten die plaatsvinden in openlucht in het feestelijke YOHOHO- eindejaarsdecor  in het hart van de stad.

NEW YEARS BANG : 31 december van 23 toto 01 uur.
Vanaf 23 uur warmt het stadcentrum zich op voor het nieuwe jaar. Een speciaal feestorkest met bekende  artiesten, een spetterend nieuwjaarsvuurwerk, een dessert- en hapjesbuffet en bubbels zorgen ervoor dat  u samen met familie, vrienden en buren een onvergetelijke overgang naar 2010 kan vieren. Ter  gelegenheid van 10 jaar stad in 2010 en de 10e Genkse burgemeester biedt het stadsbestuur heerlijke  bubbels aan 10€ per fles aan. Diegenen die het jaar sportief willen inzetten kunnen zich die avond tot 01  uur uitleven op de ijspistes op het stadsplein.

0201 STADSFEEST : 2 januari van 18 tot 21 uur.
Op 2 januari viert Genk zijn 10e burgemeester en 10-jarige stadstitel met een heerlijk receptiebuffet en  omkaderd door een uniek stadsspectakel, waarbij 'de Genks' hun wensen voor de stad op een originele  wijze overbrengen aan de nieuwe burgemeester. Tijdens deze editie van de jaarlijkse Genker  Nieuwjaarsreceptie wenst het stadsbestuur u samen met de kersverse burgemeester van Genk  persoonlijk een gelukkig 2010 toe met een hapje en drankje. Diegenen die zich op de eerste soldendag in het nieuw willen steken kunnen tussen hun aankopen door genieten van de heerlijke feestpannen die  bereid worden in het centrum.
Tot 3 januari kan u genieten van de sprankelende YOHOHO-sfeer in het stadcentrum.

Luc Dullens                                                         Rudi Haeck                    Wim Dries
Sechepen van toerisme en evenementen               stadssecretaris               burgemeester

Bonnetjes.
Het stadsbestuur biedt iedere Genkenaar een hapje en een drankje aan. De bonnetjes die u recht geven 
op een gratis drankje of hapje kan u afhalen op zaterdag 2 januari tussen 16 en 20 uur in de Bibliotheek  -de bonnetjes zijn persoonlijk af te halen-.

www.yohoho.be
Stad Genk - Dienst Communicatie
Stadplein 1 - 3600 Genk 089 65 36 65
www.genk.be

nvdr.
Het stadsbestuur heeft in de raadszaal voor de pers slechts één tafeltje ter beschikking, nogal wiedes het moet -zoals uit de speech van PROgenk blijkt- dat Het Belang van Limburg nogal goed in de kast ligt bij de CD&V, plaats voor één journalist is dan ook voldoende, is dat geen een beperking van de pers-vrijheid-? 

Laatste update ( 28 december 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.