Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928024





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Herent : Saga met verkeerslichten.
21 augustus 2006
Derde keer goede keer ?

Betekom / Herent 21 augustus ?06.
Dat Morsum Magnificat niet kan vergeleken worden met de klassieke pers zal Burgemeester KUIJPERS van Herent wellicht intrigeren, er is zelfs op korte termijn een afspraak voorzien.

E.M.A. Antwerpen.
Vorige vrijdag (18 augustus) was de ambtenaar die de werf in Herent kent, niet bereikbaar, vandaag wel.  De leidende ambtenaar P. zegt ons dat de Burgemeester van Herent hem persoonlijk kent en zijn GSM nummer heeft, maar bevestigt tezelfdertijd, dat er bij hem nog geen vraag van Herent toekwam om daar iets te ondernemen.
Dat E.M.A. niet z? slecht reageert bewijst de interventie die de Lokerse firma JANSSENS vrijdag 18 augustus ?06 reeds verrichtte, dat was slechts enkele uren nadat deze redactie de permanentiedienst van EMA belde.

Nieuwe interventie.
Vandaag 21 augustus ?06 sturen we om 12:45u een foto van de gevaarlijke situatie naar de leidende ambtenaar van EMA te Antwerpen en al om 13:10u krijgen wij de reactie dat er onmiddellijk het nodige zal gedaan worden !
Als we Burgemeester KUIJPERS met deze gegevens confronteren, blijft de Burgemeester de bedenkelijke service van EMA aankaarten en volgt er een lang gesprek want op technisch vlak, moet de Burgemeester ?n Vlaams Nationalist de duimen leggen, we nemen een afspraak met hem. 
 

Bezoekers website MM : 125.200

Laatste update ( 21 augustus 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.