Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933447





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
VREG Moet dringend nieuwste boek van Itinera Institute aanschaffen.
22 december 2009
Onwetendheid van meneer Pictoel op Vrt spreekt boekdelen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 687.700
Brussel 22 december 2009.

--- Update 1 11:00 22/12/09
We probeerden bij de VREG van meneer Pictoel een reactie te bekomen, maar de man was in vergadering, klassieke smoes als ze niet aan de telefoon willen komen, óók daar hebben ze schrik van
competentie, integerheid, objectieve en kritische journalistiek.

De Vrt en haar betwetersprogamma van dat inspecteurke sleurde deze morgen weer meneer Pictoel van de VREG voor de "Rode" micro.

Elektriciteit werd en wordt duurder.
De lezers van Morsum Magnificat werden in 2003 reeds gewaarschuwd dat de elektriciteit na de liberalisering van de energiemarkt met 15% zou stijgen, op het Kabinet van Steve alias "Stunt" Stevaert stelde men dat het juist andersom was en de prijs 15% zou dalen, maar Géry Van Lommel ging af als een gieter, Morsum Magnificat had gelijk.
De stijging gebeurde onder de Vld ministers Moerman en Verwilghen, sinds de Open Vld de energieleveringen Europees ziet, gaat de prijs van de energie weer stijgen. In het recent voorgestelde boek van het Itinera Institute is het duidelijk dat de energiekosten fors zullen stijgen, fossiele energieproducten zullen daarvan de grootste oorzaak zijn, dat is allemaal duidelijk in het nieuwste boek van het Itinera Institute www.itinerainstitute.org/nl/

VREG.
We probeerden André Pictoel omtrent zijn geleuter op Vrt Radio 2 te interpelleren, maar de VREG man is in vergadering-sic-. De VREG moet er dringend voor zorgen dat de elektrische installaties van de stroomleveranciers conform de wetgeving worden gemaakt zodat branden met elektrische oorzaak wegens non conformiteiten, met elektrocuties als gevolg, onmogelijk worden. 

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur

Laatste update ( 22 december 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.