Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933453





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk: Wordt StampMedia een ordinaire blog voor anoniemen?
14 december 2009
Pas door Genk gesponsord jongerenproject heeft moeite met kritische artikels.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 685.900.
Genk 14 december 2009.

--- wijziging 15:00 14/12/2009
--- wijziging 20:30 14/12/2009

Deze redactie heeft van de debatavond behalve een online bericht, ook een 6 bladzijden tellend artikel gemaakt, er werd daarvoor ondermeer contact genomen met de VDAB die tijdens het debat op de korrel werd genomen.

Objectief.
De teneur van het artikel van StampMedia geeft aan, dat Mustafa Harraq het bij het rechte eind heeft en allochtonen gediscrimineerd worden. In het artikel staat te lezen dat de opkomst van allochtonen zeer hoog was, toch waren zowat de helft van de stoelen in de zaal leeg, anderzijds waren er ook uit Antwerpen afgezakt.  Alvorens conclusies te trekken hebben wij verschillende zaken nagetrokken, ze staan in het artikel in Morsum Magnificat 173 dat voor betalende abonnees is voorbehouden. Morsum Magnificat krijgt, in tegenstelling tot StampMedia, van Genk geen Eurocent of een lokaal ter beschikking, Morsum Magnificat laat zich, ook in tegenstelling tot StampMedia, niet door de politiek betalen.

Blog.
StampMedia publiceerde onderstaande reactie niet :

Incognito dus, inderdaad volgens de deontologie -van de VVJ- moet een journalist zich niet identificeren, een vreemde stelling van dat clubje dat nog niet eens de helft van de actieve journalisten in België vertegenwoordigd.  Eerste rij, inderdaad, maar voor zover mij bekend niet naast enige camera, volgende keer beter kijken of preciezer zijn. Een artikel, waarbij ook anderen aan het woord komen produceren duurt  iets langer, weet u, goed werk kost tijd, daarbuiten wordt IK niet door de politiek gesponsord om in Genk te werken. 

Maar StampMedia plaatste wel een andere anonieme reactie -of onder een pseudoniem-, dat wordt wel gepubliceerd 
http://www.stampmedia.be/?p=4867,

Wellicht gaat StampMedia in Genk óók vervallen in een ordinaire blog waar anonieme schrijvers anderen zonder enig bewijs mogen komen belasteren-sic-. We houden de zaak in de gaten, als StampMedia op de persoonlijke toer wil verder gaan en de hoodredacteur van Morsum Magnificat persoonlijk aanvallen, wordt dat wellicht binnenkort voer voor de RVJ wiens zelfreguliering door StampMedia werd onderschreven.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 14 december 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.