Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933456





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Federale is een puinhoopregering, ook onder Van Rompuy.
11 december 2009
Volgens N-VA bewijst het arrest Raad Van State het fiasco.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 685.400
Brussel 11 december 2009

Het Vlaams Belang  http://vlaamsbelang.org/1/1050 heeft vandaag van de Raad Van State gelijk gekregen inzake de regularisatie-instructie, de federale regeling krijgt dus ongelijk.

NV-A springt blijkbaar nu op de Vlaams Belang kar en verspreidt vandaag een persbericht, daarbij maakt Bart De Wever volgende bemerking : "De procedure tot regularisering en het arrest van de Raad van State bewijst nogmaals wat een puinhoop de federale regering heeft aangericht op het vlak van asiel en migratie. Eerder deze week heeft de N-VA al aangetoond dat ook de opvang van asielzoekers een puinhoop is.

Joëlle Milquet alias madam non ...



... legt elke morgen een Vlaams politicus tussen haar boterham

N-VA breekt een lans voor Leterme.
Vooral Herman Van Rompuy moet zich schamen voor wat hij heeft nagelaten aan zijn opvolger Leterme. De werven die hij zogezegd heeft aangepakt, zijn stuk voor stuk fiasco’s. Bij de begroting heeft hij akte genomen van een tekort van 50 miljard euro op twee jaar, om daar vervolgens nauwelijks iets aan te doen. Inzake energie heeft men zich laten vernederen door Suez en heeft men zich tevreden moeten stellen met een aalmoes. En nu wordt bewezen dat ook zijn asiel- en migratiepolitiek niet deugt: niet alleen druist die in tegen de wensen van de Vlaamse meerderheid, maar nu blijkt dat het politieke akkoord ook juridisch op drijfzand gebaseerd is.

Niet gewijzigd.
De Wever gaat verder : "De N-VA roept premier Leterme op om een duidelijke trendbreuk te maken met het wanbeleid van zijn voorganger, in het bijzonder in het asiel- en migratiebeleid. Stop de collectieve regularisatieoperatie die niemand in Vlaanderen wil, verzet u tegen het opnieuw invoeren van financiële steun voor asielzoekers en schuif niet langer alle lasten door naar de Vlaamse gemeenten en OCMW’s. Kortom, stop de waanzin van PS en cdH en luister eindelijk ook eens naar de Vlaamse kiezers".

NVDR.
Het is niet de eerste keer dat een CD&V -CVP- politicus het Belgische zinkende schip verlaat, voorbeelden zijn Tindemans, Martens, Dehaene en ook socialisten en groenen zijn allemaal ziek in hetzelfde bedje. Waarom heeft Bart De Wever niet vroeger aan de bel getrokken, hij was toch bij de onderhandelingen betrokken en wist dus, of had toch moeten weten, wat er ging gebeuren, wat heeft hem belet om samen met het Vlaams Belang een "Blok" te vormen tegen de mistoestanden rond de migranten -en al de rest- De Wever zat toch ook met Milquet mee aan tafel? De Wever, De Winter, Dedecker, drie "Einzelgangerkoningen" die steeds meer op theaterpoppen beginnen te lijken.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur.

Laatste update ( 11 december 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.