Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926514





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaams Belang op sterven na dood.
30 november 2009
Filip De Winter is een gevaarlijke wolf in schapenvacht.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 682.000

--- 11:30 30/11/09

Vlak na de Kaas- en wijnavond van Marie-Rose Morel in Schoten op 7 oktober 2006 -zie het volledige artikel in MM 130- was de weg voor het Vlaams Belang naar "Af" ingezet.

"Rellen" en "Morellen".
Toen deze redactie, vlak na die kaasavond in Schoten op 7 oktober 2006, vragen stelde aan kopstukken van het Vlaams Belang, werd onze zienswijze -ook nadien- weggelachen. Nu, meer dan drie jaar later is het weer eens duidelijk dat deze redactie toen reeds gelijk had. Er zijn ondertussen meerdere aanvaringen geweest tussen Marie-Rose en de partijleiding, maar dat is ondertussen al bekend. Marie- Rose kan misschien samen met Frank Vanhecke haar vroegere activiteit -modellenbureau- terug activeren.

Flipke.
De Winter die een gevaarlijke wolf in schapenvacht is en de lakens in de partij uitdeelt, kan er absoluut niet tegen om tegengesproken te worden of weerstand te krijgen, heeft bovendien tot ongenoegen van sommigen, ook vaak een ochtendhumeur wat hem onvoorspelbaar maakt.
Deze redactie lag na haar artikel over het tanend succes van het Vlaams Belang al slecht in de la, maar met dat in MM 160 omtrent de onveilige persconferentie, was het hek volledig van de dam, o.a. Chris Janssens -Vlaams Belang Genk- zegde zijn abonnement op en Morsum Magnificat werd verbannen van de perslijst van het Vlaams Belang, de waarheid kwetst en met een onafhankelijke pers weten ze duidelijk niet om te gaan, hopelijk krijgt De Winter geen al te grote politieke macht want dan hebben we het laatste nog niet gezien van hem.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 30 november 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.