Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926515





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat 172 voor betalende abonnees online.
29 november 2009
Novembernummer met 30 Bladzijden exclusief en ANDER NIEUWS.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 681.600.
Genk 28 november 2009

Download hier Morsum Magnificat 172 van november 2009

Met enige vertraging werd Morsum Magnificat 172 van november 2009 online gebracht, niet  omdat wij staken, of gestaakt hebben -sic-, maar omdat "het systeem" ons, wegens onze  onafhankelijke koers, op alle manieren onderuit probeert te halen.

Licentie niet verlengd.
In 2010 wordt de licentie tot het uitgeven van Morsum Magnificat aan Morse-Press VOF niet meer 
verlengd en geef ik Morsum Magnificat in eigen naam uit vanaf Genk, ik ben trouwens ook de  houder van het merkenrecht. De details moeten nog verder worden uitgewerkt, de hosting zal  wellicht ook naar een land worden overgeplaatst dat het weghalen van Morsum Magnificat  moeilijk zal maken, helaas niet alle hostings ondersteunen PHP, sommigen beweren van wel,  maar als het zover is, blijkt dat er fouten voorkomen omdat zij bepaalde PHP systemen niet  ondersteunen, ook dat hebben we met de Amerikanen al meegemaakt.

Pitbull?
Zij die mij als hun "pitbull" willen gebruiken, en vooral misbruiken, zijn gewaarschuwd, wij blijven
onafhankelijk en laten ons niet muilkorven of de leiband aandoen. We houden wel rekening met  degenen die ons op sommige punten -in hun eigen voordeel- helpen, maar ook daar zijn er grenzen. Wij hebben niets te verbergen en werden wij het laatste jaar op allerlei manieren, vooral op een disproportionele wijze aangepakt, dat is de tol die wij voor onze onafhankelijkheid betalen, zelfs een aanval binnenshuis wordt door justitie geseponeerd, men zou voor minder "Pitbull" worden.

Abonnementen wijzigen.
Het abonnement van bestaande betalende abonnees wordt aangepast, omdat de prijs verlaagd 
wordt, krijgen bestaande abonnees een aanpassing, het saldo wordt aangepast aan de nieuwe  verlaagde tarief. Voortaan is er geen keuze meer voor online berichten en het tijdschrift, dus  geen twee, maar slechts één tarief.  Abonnees ontvangen dus maandelijks geen e-mail meer  waarbij MM wordt toegestuurd, men moet MM zelf van het Internet plukken.

Nieuwe website.
Een nieuwe website is er nog niet, we hebben daarvoor de financiële middelen niet, we hopen dat
er iemand opduikt die ons op dat vlak belangeloos, misschien in ruil voor een abonnement of  een wederdienst, wil helpen. We gaan niet in zee met malafide websitebouwers, wij laten ons niet oplichten, toch puilt het cybergebeuren uit van de oplichters.

Onafhankelijk.
Het wordt met de crisis nóg moeilijker om een onafhankelijke koers te kunnen blijven varen, 
iedereen die iets of ergo, veel te verbergen heeft, wil dat gedekt houden, sjoemelen en op een  flagrante manier de wet overtreden is een nationale sport en dat aankaarten wordt niet in dank  afgenomen, zelfs niet door degenen die op de naleving van de wet moeten toezien, nogal wiedes, er wordt ook daar meer en meer rottigheid blootgelegd.

Erik Verbeeck
Hoofdredacteur Morsum Magnificat
Postbus 105
3600 Genk
0473 76 25 73

Laatste update ( 30 november 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.