Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933216





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk: Vlaams belang mikt op Genkse senioren.
18 november 2009
Gratis veiligheidsalarm dat om de hals gehangen kan worden.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 678.400
Genk 18 november 2009.

Het Vlaams Belang liet haar Vlaams Belang krant -2 vellen A3- van november 2009 in de bussen stoppen van de Genkse bewoners. In deze uitgave haalt de partij, waarvoor de belangstelling sinds einde 2006 reeds tanend is en bij de laatste verkiezingen dan ook een dito resultaat behaalde, uit naar een Vlaams regeerakkoord zonder ambitie, de Islamisering te Genk, de Vrt boycot en tenslotte richt het Vlaams Belang zich naar de Genkse senioren.

Veiligheid.
"Terwijl het Genkse stadsbestuur er alles aan doet om bij u de indruk te wekken dat de
criminaliteit daalt, is de realiteit spijtig genoeg minder rooskleurig" schrijft het Vlaams Belang, daarom kan iedereen met de bon het gratis alarm, dat met een hanger ook om de hals kan worden gehangen en 100 dB geluid maakt, bestellen.

Veiligheid en veiligheid.
Volgens diverse bronnen blijkt inderdaad dat het beleid te Genk "hun" politie
instructies zou geven, karig om te springen met het naar buiten brengen van de criminaliteit, maar wat belet het Vlaams Belang die gegevens wél publiek te maken? Frappant is dat deze redactie niemand minder dan Filip De Winter & C° betrapte op het met de voeten treden van de veiligheid bij het organiseren van een persconferentie te Brussel, De Winter kon ons kritisch artikel daaromtrent niet waarderen, Chris Janssens zegde zijn abonnement op Morsum Magnificat op en deze redactie werd geschrapt van de perslijst van het Vlaams Belang....

Geld en macht.
Politiek is volledig geschoeid op het "eigen belang", het gaat permanent over
"macht en geld". Vergeet niet dat een Volksvertegenwoordiger honderdduizend € per jaar ontvangt, in een tijd van crisis is dat zeker niet slecht.

Gelijk hebben is één,
gelijk krijgen is twee.



De Vlaams Belang krant van Genk, 
het getal van 350.000 gaat over de asielzoekers ... 

Competentie.
Zowel het Vlaams Belang als Lijst De Decker kampen met een te kort aan competente
mensen, Vlaams Brabants tafelspringpaard Peter Reekmans werd bij LDD op de vingers getikt omdat hij iedere overloper van het Vlaams Belang aan boord nam, LDD likt daarvoor nu haar wonden, want ook daar hebben de overlopers geen zoden aan de dijk gebracht, in Begijnendijk bestaat er geen LDD meer - als ze al ooit actief zijn geweest-. Het Vlaams Belang is in Begijnendijk een éénmansactie van Maurice Ronsmans en in Herent is de situatie, met Maurice Elinckx aan het roer, idem dito. Na de volgende verkiezingen spreekt men in Begijnendijk en in vele andere gelijkaardige kleine gemeenten wellicht niet meer van het Vlaams Belang..

Het volk beslist.
Dat er veel zaken mislopen, ook in Genk, is wellicht juist, maar het is ook juist dat het
Vlaams Belang al dertig jaar poogt door te breken en het lukt ze maar niet. Kiest het volk geen leiders die ze verdient? Is België, na Italië, niet het meest corrupte land van Europa, zegt dat genoeg? Mensen of partijen die dat aankaarten of daarin verandering willen brengen ligggen bij Jan Modaal uiteraard niet goed in de kast, corruptie, incompetentie en machtsmisbruik zijn standvastige lijnen -parameters- van de doorsnee Belg. 

Genk.
Het Vlaams Belang heeft in en rond Genk reeds enkele dossiers aangelegd, we denken
aan het ZOL - C-Mine - OCMW. In die dossiers zit voldoende bewijsmateriaal om bepaalde diensten op pad te krijgen, maar dat gebeurt desondanks niet, enkelingen binnen het Vlaams Belang die wél op de hoogte zijn, kunnen die kar óók niet alleen -blijven- trekken. Gaethofs, Gabriëls & C° kunnen rekenen op een netwerk van medewerkers en medestanders die overal hun tentakels kunnen doen werken en alle aantijgingen in de kiem smoren, noch het Vlaams Belang, noch LDD kunnen daaraan iets veranderen, wie aan de pot zit, lekt eraan -Een pot nat, het Vlaams Belang zegt het zelf-.

Wie informatie heeft over onveilige situaties in
Genk mag ze altijd melden aan deze redactie
 0473 76 25 73 -of sms-


Provincieraad.
Gisteren 17 november interpelleerde het Vlaams Belang ook Frank Smeets inzake de mogelijke stijging van de kosten voor het ophalen van huisvuil, dat kadert in de geplande plaatsing van een nieuwe verbrandingsoven en Bionerga. Momenteel heeft Limburg een capaciteit van 90.000 Ton, maar men wil een oven bouwen met een capaciteit van 290.000 Ton ... Het Vlaams Belang heeft daar zijn bedenkingen over en vooral dat de kostprijs voor afvalverwerking zal stijgen, wellicht geen onterechte gedachte.

Redactie Morsum Magnificat Professioneel.
Erik Verbeeck

Laatste update ( 22 november 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.