Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933218





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk:Veiligheid van fietsers en voetgangers in de kijker-Update1
13 november 2009
Ook Werner Van Cant kon niets doen tegen deze mistoestanden.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 676.800
Begijnendijk  13 november 2009
Specifieke bezoekers op dit artikel na 7 dagen : 254 

Reactie van Marc Verlinden:
Het is inderdaad juist dat ik sedert bijna 3 jaren mij inzet voor de bescherming van de
zwakke weggebruiker in de gemeente waar ik woon -Begijnendijk-. De reden hiervoor is dat ik 27 maanden geleden opa ben geworden en op vandaag reeds 3 kleinkinderen mag verwelkomen. In April 2004 komt daar nog een 4e kleinkind bij.  Wat ik niet apprecieer is het gebrek aan veiligheid naar de zwakke weggebruiker, zowel langs de kant van sommige weggebruikers en de verantwoordelijken die hierop moeten toezien. Meermaals en dan zeg ik bijna dagelijks moet ik als ik met de kinderwagen wandelen ga, moet ik te pas en te onpas mijn weg verder zetten via de rijbaan en dit omdat voertuigen het voet/fietspad in beslag nemen. Om dit te illustreren heb ik een recente bijlage bij dit schrijven aan toegevoegd. Resultaat? Wie ben ik ?  De politie, de gemeente, de provincie,Vlaanderen.be en verschillende politieke partijen heb ik aangeschreven. Daar dit tot de AUTONOMIE van de gemeente behoort ligt de verantwoordelijkheid op plaatselijk niveau, in dit geval de PZBRT-Tremelo. M.a.w. de korpschef. De situatie met de korpschef is alom gekend. Hopelijk mag eens het gezond boerenverstand zegevieren en dat tegen deze wantoestanden een oplossing wordt gevonden. Een burger die zich het HELE JAAR zorgen maakt over de veiligheid van de zwakke weggebruiker -Marc Verlinden-.

Een klassieker aan de Kleine Steenweg,
bijgenaamd de Peststraat


 

nvdr-Marc Verlinden stuurde na het schieten van deze -zoveelste- foto op 31 oktober een e-mail naar de PZ BRT, Willy Michiels, de onverantwoordelijke MGB burgemeester van het gehucht aan de Raambeek -Begijnendijk-,en nog een dienst van de Vlaamse Overheid, allemaal boter aan de galg.
---- einde update 20:30 13/11/09

In het kader van het ongeval te Oosterzele staat de klassieke media weer bol van toestanden rond fietsers en "zwakke weggebruikers", het stokpaardje van Marc Verlinden uit Begijnendijk -het gehucht aan de Raambeek-.

Gedurende meer dan twee jaar heeft deze redactie gevaarlijke toestanden in eerste instantie bij de burgemeester, maar ook elders bij officiële diensten, tot vervelens toe aangekaart, óók bij het Comité P, de kledingwinkel Plazza waar er regelmatig op de stoep wordt geparkeerd wordt immers mede uitgebaat door de echtgenote van de commissaris van de PZ BRT Patrick Truyens, een groot zakenman van de Toyota garage is de andere vennoot bij kledingzaak Plazza, de politieauto's van de PZ BRT zijn overwegend van dat automerk ....

Wat baten kaars en bril ...
Voor zover ons bekend mochten alle klachten, ook deze van Marc Verlinden niet baten, ergo, Marc Verlinden werd door de commissaris Patrick Truyens via zijn dienaars geďntimideerd. De lokale Begijnendijkse politiek ŕ la MGB, Minder Goed Bestuur zoals wij de afkorting zien, staat blijkbaar vér boven de wet, er liggen zelfs dossiers bij het Parket te Leuven, maar daarvan komt er niets in huis.

Zie hier het rapport F0811001 Actie fietspaden ....

Lees ook de reactie in De Standaard :
http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=RH2HUVG2&utm_source=standaard&utm_medium=newsletter&utm_campaign=krantenkoppen

Redactie Morsum Magnificat.
Erik Verbeeck
  

 

Laatste update ( 20 november 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.