Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926520





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
OCMW Begijnendijk en de rechtzaak tegen redacteur MM.
23 oktober 2009
Procureur vraagt en krijgt verzending naar Correctionele.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 672.500
Ternat / Begijnendijk 23 oktober 2009.

Dat de objectiviteit van de journalist van Het Laatste Nieuws hier zoek is, wordt door zijn artikel van 13 oktober 2009 nog maar eens aangetoond, wat zegt zijn gatlikjournalisten vereniging -VVJ en RVJ-; "woord en wederwoord?", dat heeft de journalist niet gedaan, nu niet, ook in de vorige drie artikels niet, de klachten van OCMW cliënten ondermeer Rosa L, kan journalist Marc in zijn eigen gazet van 10 maart 2009 lezen, maar dát doet de journalist uiteraard niet, dat artikel speelt in het nadeel van het OCMW van Begijnendijk en daarover mag de journalist van de "Blauwe Lobbykrant" niets nadeligs schrijven.

In beroep.
Indien Het Laatste Nieuws correcte informatie had willen brengen, dan
hadden ze ook moeten vermelden, dat er bij de K.I. beroep is aangetekend tegen de beslissing van de Raadkamer van Leuven. De zaak komt nu voor de K.I. te Brussel. Bovendien is een verwijzing nog geen veroordeling, er is nog heel wat informatie en bewijsmateriaal dat niet is onderzocht.

Onderzoek.
De klachten die door het OCMW van Begijnendijk bij "hun" politie
werden ingediend, zijn nooit op een ernstige wijze onderzocht, ook niet wanneer de Onderzoeksrechter mogelijke partijdigheid van de politie van de BRT zone wilde omzeilen en een andere politiezone inschakelde is er nooit naar écht bewijsmateriaal gevraagd. Op 6 juli 2009 stuurde de hoofdredacteur van Morsum Magnificat 123 bladzijden waaronder veel bewijsmateriaal naar de Onderzoeksrechter te Leuven, met dat materiaal heeft de Raadkamer niet eens rekening gehouden, bijkomend onderzoek is dus nodig.

Kosten.
Vorig jaar wilde de fluwelen oppositie onder leiding van showman Frans
Van Der Veken weten, hoeveel Begijnendijk via rechtszaken van het OCMW reeds aan Advocaten spendeerde, maar de rancuneuze radijssocialist voerde zijn voorstel af. Vraagt Begijnendijk zich nu in zijn plaats niet af, of het privéoorlogje dat P.Stevens en L.Verbeeck tegen de andere Verbeeck voeren, mogelijk nog in Straatsburg zal belanden, soms niet over de rug van de Begijnendijkse belastingbetalers wordt gevoerd?

www.morse-press.be

Laatste update ( 23 oktober 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.