Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926520





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
EANDIS Als "Open bedrijf" : Niet op details letten.
04 oktober 2009
Decadentie te Melle laat wel technische steek vallen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 667.200
Ternat / Melle 4 oktober 2009

Medewerker EANDIS -stand Hoogspanning- weigerde
te antwoorden op vragen van Morsum Magnificat !
   

Niemand zal het met ons oneens zijn dat EANDIS een beddijf is waar ook de politiek de toon aangeeft. De opvallende glazen -politieke-gedenkplaat aan de ingang van het poepchique en decadente kantoorgebouw in Melle heeft ons maar weinig, zelfs niet, geïmponeerd.

EANDIS² Meet zich maar al te vaak een kwaliteit aan die ze in werkelijkheid niet heeft, Morsum Magnificat zal dat met een nieuw onderzoek binnenkort -vóór 19 november 2009³- aantonen. 
²
en andere dergelijke bedrijven.
3 Rechtszaak bij het Hof van Beroep te Gent.


Foto links : de stand van werkgereedchappen die op de laagspanningsnetten worden gebruikt, de schakelaar -detail rechts- is met Vtmb bekabeld en hoe !
Foto rechts : de aansluiting van de opbouw schakelaar door één van de "specialisten" -sic- van EANDIS gerealiseerd,  zoals ze zich in de gazetten door zelf betaalde reclame noemen. Een keuringsorganisme zou zo'n bekabeling nooit goedkeuren, maar E
ANDIS keurt -ten onrechte- zichzelf  

Veiligheid of politiek geldgewin.
Niet alleen het toezien op de toepassing van de veiligheid bij hun aannemers -KB 4 augustus 1996 art. 9 en 10-, kan veel beter, maar ook wat betreft hun eigen personeel moet de veiligheid in de praktijk -op de werven- veel beter worden. Deze redactie heeft in het verleden bewezen dat de acties omtrent de onveilige LS netten, terecht waren, we zetten deze momenteel verder, ook de veiligheid bij de aannemers ligt opnieuw op tafel.

Maatschappijen zoals EANDIS die -mede- bestuurd
worden door politici kunnen nooit fatsoenlijk werk leveren.

Vakmanschap is meesterschap.
In het magazijn te Lokeren droegen personeelsleden, die actief waren met het inpakken van goederen, geen handschoenen, ook de "Pickers" niet wat wij vreemd vonden want zelfs aan een kartonnen doos kan men zich pijnlijk verwonden, tenminste dat vinden wij.
Maar te Melle hebben we EANDIS toch wéér betrapt, geen levensgevaarlijke situatie, maar toch heeft de maatschappij nog maar eens aangetoond dat men niet te veel op details moet letten, toch zijn het op elektrische vlak,de kleine dingen die het doen, een vakman sluit een opbouwschakelaar niet op die wijze aan, zelfs het type kabel -VTMB- kan voor een dergelijke opstelling niet, EANDIS gaat hier af als een gieter.

Erik Verbeeck
Meer in MM 171.

Laatste update ( 23 oktober 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.