Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926525





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Telenet kan Hotspot vooralsnog niet in dienst nemen.
04 september 2009
Campinguitbater zorgde tevergeefs voor infrastructuur.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 660.700
Berlare 4 september 2009.

--- wijziging 18:30 4/9/2009.
Een uitbater van een Camping aan het Donkmeer liet einde de jaren tachtig via TV-Oost -toen EBES- een kabelnet aanleggen, het werd een "gepeperde" factuur van meer dan tweehonderdduizend Bef die via de Gemengde Intercommunale IMEWO werd afgeleverd, de eigenaar betaalde voor de levering en plaatsing van de materialen -zonder graafwerk- zo'n honderd € per aansluiting, wat zeer veel is voor die tijd.

De Hotspot antenne ...



... is wel degelijk op apparatuur van Telenet aangesloten.

Telenet Hotspot.
In 2005 contacteert Telenet de eigenaar met de vraag om een Hotspot te mogen installeren, dus mobiel Internet op de Camping, Telenet zou voor de infrastructuur zorgen, de eigenaar diende wel een kastje te plaatsen, die ziet dat, mits een kleine verdienste, als service voor zijn klanten wel zitten en plaatst op aanwijzing van Telenet een paaltje en een kastje wat zo'n 125€ kost. Telenet propt het -veel te kleine- kastje vol met een Indoorunit en een modem, maar het werkt niet, er zou volgens Telenet nog eens 1.500€ geďnvesteerd dienen te worden voor 2 splitters.

Telenet reageert later.
Volgens de eigenaar van de Camping heeft Telenet nooit gesproken van een dergelijke investering, volgens woordvoerder Coenjaers heeft de technicus van Telenet destijds gezegd, dat het net niet geschikt was, maar waarom diende er dan infrastructuur en een antenne te worden geplaatst?  Op de abonnee-aftakdoos -tap- is er wel degelijk een aftakking gerealiseerd met het soort merktekens die door Telenet worden gebruikt, de naam "Telenet" staat er ook effectief op.  De heer Coenjaers van Telenet wil, alvorens te reageren, eerst de zaak grondig onderzoeken en wil ondertussen niet dat er daarover iets wordt gepubliceerd. Deze redactie laat zich niet manipuleren en zal, wanneer Telenet reageert, een objectief vervolg van dit artikel brengen. We vernemen dat Telenet ondertussen vandaag 4 september met de uitbater van de Camping reeds contact heeft genomen.

Wordt vervolgd.

Redactie Morsum Magnificat  Professioneel
www.morse-press.be   postbus 40  1740  Ternat. 

Laatste update ( 04 september 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.