Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926529





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : Vlaams Belang tooit zich met andermans veren.
12 augustus 2009
One man show "Belang" heeft in Begijnendijk nooit iets gepresteerd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 653.100
Ternat / Begijnendijk 12 augustus 2009.

In 2003 bracht Erik Verbeeck het radioactief incident bij het kinderopvangcentrum De
Brem te Oostende aan het licht. Kristof Scottey, toen Vlaams Belanger, wilde er politiek mee uitpakken maar werd, eigenaardig genoeg, door het Vlaams Belang teruggefloten, Scottey kreeg genoeg van die partij en liep later over naar LDD -of dat beter is??-.

Vlaams Belang was aanleiding tot actie van Dirk Claes.
Kristof Scottey verspreidde het radioactief nieuws bij de "Blok" afdelingen in gans
Vlaanderen en Erik Verbeeck werd meteen aan het Vlaams Blok / Belang gelinkt, de facto aan het kruis genageld. Klap op de vuurpijl was de gigantische flater van Maggy Weemaes -Vlaams Belang- en haar Profke die de dood van twee kinderen van zes jaar gingen linken aan een verdwenen radioactieve opvanger van de basisschool te Wezemaal / Rotselaar, daarvoor bij de Gouverneur het ontslag van Dirk Claes
vroegen.


 
                  Het Vlaams Belang tooide zich, na Oostende  
                 -nu in Begijnendijk- wéér met de veren van Erik Verbeeck ....

Erik Verbeeck heeft inderdaad het standbeeld gevonden, ook over Cannabis in Begijnendijk gerschreven, het Vlaams Belang nam die artikels over, wellicht om de indruk te wekken, dat Erik Verbeeck in hun kamp zit, dat is een grove vergissing, heeft in de verste verte totaal niets met die partij -van het klein verstand- te maken. De zienswijze van het Vlaams Belang, dat Vlaanderen "los" moet van Wallonië is wel juist.



Cannabis en Standbeeld Marcinelle in Begijnendijk.

De afdeling van het Vlaams Belang in Begijnendijk berust op het "eenmansblokske" van
Maurice Ronsmans die in de Begijnendijkse politiek geen enkele toegevoegde waarde heeft, "De Rons" is misschien, in tegenstelling tot vele anderen binnen zijn partij, goed van inborst, maar politiek gezien totaal inefficiënt, de rest van het Vlaams Belang clubje heeft ondertussen afgehaakt of is overgelopen naar LDD waar ze ook al op non-actief
staan.
Het Vlaams Belang van Begijnendijk bediende zich na Oostende, nu in Begijnendijk, weer
van de resultaten van het onderzoek dat Erik Verbeeck voerde rond de Cannabis en het Standbeeld van Marcinelle. Met dit laatste dossier, dat keihard bewijsmateriaal bevat dat Begijnendijk de spelregels van aanbestedingen niet volgde, heeft het Vlaams Belang onder leiding van "De Rons", quasi niets kunnen aanvangen, maar ze pakken er wel mee uit op hun website, daardoor tooien ze zich niet alleen met de veren van Erik Verbeeck, maar wekken ze weer de indruk dat Erik Verbeeck in hun kamp staat en dat is zéker niet het geval.

Einde Vlaams Belang in Begijnendijk?
Alhoewel "De Rons" dat niet wil gezegd hebben, zou het volgens goed ingelichte bron blijken dat onrendabele
afdelingen van het Vlaams Belang -zoals in Begijnendijk-, bij de volgende verkiezingen niet meer zouden opkomen, Morsum Magnificat heeft al in 2006 geschreven dat dergelijke afdelingen, wegens tal van onvolkomenheden, gedoemd waren om te verdwijnen, het is werkelijkheid geworden. De belangstelling voor Het Vlaams Belang is sinds 2007 tanend, zó schreef Morsum Magnificat het -tot groot ongenoegen van de Antwerpse haai Filip De Winter- dan ook. Na het artikel over "Het klein verstand van De Winter-, haakten enkele abonnees van het Vlaams Belang af en werd Morsum Magnificat niet meer uitgenodigd voor persactiviteiten. Het Vlaams Belang is inderdaad -ook wat dat betreft- geen democratische partij.

Cover Morsum Magnificat 160

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
www.morse-press.be  postbus 40 1740 Ternat

Laatste update ( 17 augustus 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.