Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926530





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Wuyts en haar niet aflatende laakbare bedoelingen-Update1
07 augustus 2009
Laster om slaagkans overeenkomst in de kiem te smoren.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 650.900
Ternat / Langdorp 7 augustus 2009.

Rita Wuyts poogt
overeenkomst te kelderen.

--- Update 1  07:30  07/08/09
Alhoewel Rita Wuyts zelf geen enkele schade uit haar aanvankelijk avontuur -tussen
vrienden zegt het koopel zelf- met H.L. ondervond, integendeel, Wuyts de intellectuele eigendomsrechten van HDJ-Designs op een wederrechtelijke manier inpikte, heeft Wuyts gemeend het te moeten opnemen voor een aantal Nederlandse vermeende gedupeerden waarvan ze geen formele bewijzen heeft, maar zich op een ongepaste manier vanwege een rivaliteit in de hondenclub te Wilse, overal ging mee bemoeien.

Kopers ook in de fout.
In deze zaak moet blijken, dat diverse Nederlanders voor een prikje -25 a 30 €- dure softwarepakken die normaal honderden euro's kosten,  dachten te kunnen kopen, dat is niets minder dan "Heling". Wellicht is het daarom, dat die Nederlanders zoveel "wind" maken en quasi geen bewijzen kunnen -of durven- voorleggen, ze zitten immers zelf ook goed fout, de pot verwijt aldus de ketel dat hij zwart ziet.  Wie voor twintig € fotoshop denkt te kunnen aankopen gaat zelf grandioos in de fout.  De firma Trans- it heeft de schriftelijke vragen van deze redactie nooit beantwoordt, wellicht óók wel een ander te verbergen. De bewering van Rita Wuyts -ergo,de verklaring aan de politie- van de diefstal is dus meer dan laster.   

Regeling.
In een periode van 1 jaar is er aan deze redactie slechts één bewijs geleverd dat er met
een Nederlandse klant -dus geen Belgische- van HDJ-Designs wat is misgelopen, bovendien is het wel zo dat de Nederlandse klant zelf ook in de fout ging. Ondertussen is er tussen partijen een financiële overeenkomst gemaakt, de uitgever van Morsum Magnificat heeft daarop bij de partijen aangedrongen, daarbij ook is overeengekomen dat partijen geen verdere ruchtbaarheid zullen geven,
Wuyts poogt die overeenkomst te kelderen.
Met haar proza op een roddelsite beschuldigt Wuyts de redactie van Morsum Magnificat
bewijsmateriaal te bezitten waarover niets gepubliceerd wordt, Ritje en Patje denken dat iedereen naar "Hun" pijpen moet dansen en publiceren wat "zij" denken dat mag en niet mag. Om de overeenkomst te doen slagen heeft deze redactie beslist om die slaagkans niet te dwarsbomen, maar Wuyts heeft op de website van LVB nogmaals haar bedoelingen om "te schaden" aangetoond.  Het is haar echter weer niet gelukt, HDJ-Designs heeft de overeenkomst, tot tevredenheid van de andere partij, nagekomen, Rita Wuyts krijgt dus weer het deksel op de neus.

Raadkamer.
Een -betaalde- klacht met Burgerlijke Partijstelling dient voor de Raadkamer te komen,
dat is de procedure, indién de beklaagde partij naar de Correctionele Rechtbank wordt verwezen betekent dat geenszins dat die partij al veroordeeld is, daarover zal de Strafrechter op dat moment moeten oordelen, maar ondertussen tikken de erelonen van de advocaten wel verder. De zaak die Rita Wuyts tegen Morse-Press VOF en Erik Verbeeck startte komt einde september voor de Raadkamer en al doet Rita Wuyts daar gewichtig over - dat doet ze al voor een muggesch ....- wil zo'n oproeping en verschijning nog niets zeggen, gewoon een kwestie van procedure, kaartlegster,paragnost,hondenfokster, pseudo"Rechter" Wuyts is dus voorbarig.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER
www.morse-press.be 1740 Ternat.

Laatste update ( 07 augustus 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.