Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932963





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De Meuter : Elektrocutie Turkse arbeider Aarlenstraat in november 2006.
05 augustus 2009
Erik Verbeeck stapt naar Arbeidsauditeur te Brussel.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 649.900
Ternat 5 augustus 2009.

Dodelijk ongeval bij G&A De Meuter :
dossier ligt bij de Onderzoeksrechter te Brussel.

--- wijziging 16:00 6/8/2009
--- Update 1 0945: 6/8/2009.
Interbuild.
De opdrachtgever voor de sloopwerken aan de Aarlenstraat was de Antwerpse firma Interbuild, er is over dat ongeval door De Meuter nogal wat geschreven waarbij de belangrijkheid van Interbuild als klant van De Meuter dooslaggevend was. Bij Interbuild krijgen we de dossierbeheerder Marc L. -nog- niet aan de telefoon. Alhoewel de baas van Interbuild een naamgenoot is van de hoofdredacteur van Morsum Magnificat hebben deze met elkaar niets te maken, zelfs niets gemeen.

--- wijziging 20:30 5/8/2009.
Na enkele spectaculaire ontsnappingen is er alom kritiek op de Justitie, de "Rode" zender aan de Reyerslaan, pakte de "Oranje" Justitieminister aan, ocharme meneer de minister, nogal wiedes van Vrt, over Onkelinx hebben ze meestal gezwegen, daarover was toch e.e.a. te vertellen.
 
Wereld van geheimzinnigheid
geen vrijgeleide tot doofpot operatie.

Als arbeidsinspecteurs of politie-inspecteurs zich beklagen dat zij na het opstellen van een PV niets meer over een zaak vernemen, Justitie een zwarte doos is, dan moeten wij de arbeidsinspectie hier een koekje van eigen deeg geven, de Wet van 16 november 1972 -art.12- laat inspecteurs toe hun informatie geheim te houden, zelfs voor de Rechter, tenzij de klager daarvoor toestemming geeft.


De Meuter : zó transporteert personeel
gasontladingslampen -TL armaturen-




Als een "TL" buis stukgaat en u kwetst zich aan dat glas is dat gevaarlijk en giftig, de risicoanalyse dat zoiets op die manier mag gebeuren wil deze redactie toch wel eens zien. Dergelijke lampen zijn wel degelijk gevaarlijk wanneer ze breken, zonder handschoenen zeker niet te manipuleren, dehandschoenen zitten in zijn achterzak, waar zijn verstand zit weten we niet ...

De Meuter : Een staaltje veiligheid,
kunst en vliegwerk,worstelen met een lading ....
 


Bocht te snel genomen, lading kwijt ....



De vorklift verloor de strijd tegen de lading die vijftig meter verder geduwd, de bestuurder slaagde er niet in om de lading terug op de vorken te krijgen, vandaar een aan flarden gereden pallet, ook de verpakking moest eraan gelover, metaal schuurde over asfalt, van brutaliteit gesproken.

Onderzoeksrechter.
Omdat de redactie de laatste tijd wéér signalen krijgt, toeval of niet, dat er vragen dienen gesteld omtrent de veiligheid bij G&A De Meuter, openen wij het dossier van de elektrocutie van Mustafa S. van 23 november 2006. We krijgen signalen dat, niettegenstaande de omstandigheden van dat ongeval duidelijk zijn, het dossier sinds 2007 bij een Brusselse Onderzoeksrechter ligt. Bij het Auditoraat te Brussel, kunnen ze dat beamen, zelfs een Arbeidsauditeur blijft in zo'n geval in het ongewisse, de Onderzoeksrechter beslist, maar een Auditoraat kan een bepaald toezicht uitoefenen, eventueel bijkomende informatie aan de Onderzoeksrechter toespelen.

Onderzoek.
Deze redactie is vanwege de vakantie wat gehinderd, maar beschikt door recent toegespeelde informatie toch over voldoende aanwijzingen dat het dossier wel eens onder het stof zou kunnen blijven liggen, daarom stapte Erik Verbeeck naar het Poelaertplein, het was een nuttig gesprek, meer kunnen wij hierover momenteel niet zeggen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat 

Laatste update ( 07 augustus 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.