Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932965





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Eismann komt door raamspleten de redactie bespioneren.
04 augustus 2009
De diepvriesproductenverdeler kan beter zichzelf bekijken.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 649.000
Ternat 4 augustus 2009.

--- wijziging 12:30  4/8/2009.
Omdat de verhuurder van het kantoor, waar de redactie Morse Press VOF is ondergebracht, het niet nodig acht om -ondermeer- een deurbel te plaatsen, kan er uiteraard ook niet worden aangebeld, geen deurbel is niet het énige wat er hapert en/of onwettig is.

Spioneren.
Eismann heeft evenmin een deurbel, maar gedraagt zich wel als een schoothondje van de verhuurder, daarom schakelt ODIN de -on-verantwoordelijke van Eismann in om van op afstand te laten nagaan of er iemand op de redactie van Morsum Magnificat aanwezig is, klopt niet aan, maar komt door de spleten gluren. Eisman wil dat de voordeuren van het kantoorgebouw "open" blijven, vreemd, want zij nemen nooit toegang tot het gebouw via de normale ingang, wel via de hun magagzijn aan de zijkant. Het probleem gaat over de postuitreiking, de postbode kan niet aanbellen als er een aangetekende brief komt en daarom wil Eismann dat de deur open blijft, pure onzin en ondoenbaar.

Camera.
Maar de redactie van Morsum Magnificat heeft twee camera's die in de gaten houden wat er gebeurt, we worden immers regelmatig bedreigd.  Als eigenaar ODIN, dat tot G&A De Meuter behoort, deurbellen plaatst, kunnen ze "normaal" doen en hoeven ze niemand de neus tegen het raam te laten drukken om te spioneren. Eismann moet zichzelf in de gaten houden, er valt genoeg te bezien, zoals het meenemen van een hond in de bestelauto waarmee diepvriesproducten worden afgeleverd, of een hond op het kantoor, laat ze dáár maar eens naar kijken. 

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 05 augustus 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.