Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932970





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Raad Voor Journalistiek en Dirk Voorhoof worden de levieten gelezen.
01 augustus 2009
Hoofdredacteur Stadsomroep Brugge reageert op kritiek Gentse Prof.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 647.400
Ternat / Brugge 1 augustus 2009

--- 09.00 2/8/2009
De Raad Voor Journalistiek, een pseudo Rechtbank die denkt ook niet leden van de VVJ openlijk te mogen berechten, heeft van de redacteur van deze redactie -Morsum Magnificat- een uppercut gekregen.

Professor Dirk Voorhoof.
Om na de uitspraak hun politiek gekleurde, oude en versleten journalistenpet wat op te fleuren, deed men beroep op één van de stichters van de RVJ, de Gentse Professor Dirk Voorhoof die in 2002 aan de wieg van de RVJ stond. Dat deze Prof. het pad effent voor de RVJ is quasi logisch, we weten allemaal dat universiteiten politieke broeinesten zijn, vooral te Gent vliegen de stukken er soms letterlijk en figuurlijk af. 

Confrontatie van Ultra Links en Rechts bij de UGent ...



Vernielingen, ondermeer van het brandalarm door "Links" moet kunnen, de brandweer diende uit te rukken, de Rector kon slechts bang toekijken, uiteindelijk sneuvelde de man zijn bril ook ... uiterst rechts op de foto, het ultralinks gespuis die democratische debatten verhinderde en daarvoor geweld niet schuwde.


UGent ..... Rechts mocht niet komen praten en kreeg zelfs klappen, een mooi staaltje democratie van "Links" ..... Jean-Marie Dedecker stond vijftig meter verder, keek er naar, maar hield zijn wafel, was wel omringd door minstens vier rechercheurs in burger.  Het "Links" gespuis had voor de gelegenheid "krakers" opgetrommeld, de politiecommissaris die daar in burger rondliep diende dat te bevestigen. 

Rechter beschimpen.
Dat Professor Voorhoof het nodig vindt om in zijn litanie de Rechter die uitspraak deed in het kort geding tegen de RVJ, voor schut te zetten, in feite stelt dat de Rechter deze materie niet kent, of toch minstens onvolledig is, bewijst hoe hautain de RVJ is en denkt zichzelf écht boven de wet te mogen stellen, of dat geen nefaste gevolgen gaat hebben voor de zaak ten gronde is zeer de vraag. 

Hoofdredacteur Stadsomroep.
Omdat de Gentse Prof ook Stadsomroep Brugge een veeg uit de pan geeft, komt er uit Brugge dan ook een reactie. Over het Fonds Pascal Decroos en de op hetzelfde adres ondergebrachte VVOJ -een Nederlandse vereniging met in 2008 slechts vijftig leden in België-, is het laatste woord nog niet gezegd.

Hier de link naar Stadsomroep Brugge http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=28304  

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 02 augustus 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.