Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932970





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : De Polen zijn hartelijk welkom.
01 augustus 2009
De Wegwijzer wijst Polen naar de "eigen" weg.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 647.200
Ternat 1 augustus 2009.

--- wijziging 22:30 1/8/2009
Met de medewerking van cursuscentrum / bed en breakfast "De Wegwijzer" zijn mensen van Poolse origine al een poosje van harte welkom in Begijnendijk. Het werd deze redactie pas duidelijk toen een lang oliespoor, van een defect Pools voertuig -dat bleef verder rijden- ons naar de in "De Wegwijzer" verblijvende Polen loodste, dat gebeurde in februari 2008 en de brandweer van Aarschot ruimde het op, maar dat is al lang vergeven en vergeten.
http://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/b-b-de-wegwijzer-betekom/6A71F491-C7D5-5BC8-71ED99DF0A2F2ED9

Goedkope werkkrachten.
Maar de Poolse aantrek floreert en ondertussen werd het pand aan de Wittevinnestraatje tot woonentiteiten verbouwd -bestemmingswijziging gevraagd?- , alsmede ook een tweede zaak in Ramsel geopend, ook dáár verblijven Polen, ze werken aan de verbouwing van het etablissement en het blijkt zelfs dat de Polen hier al een bedrijfje zouden hebben opgericht. Of de Belgische ondernemers er voldoende aan te pas komen, is zeer de vraag, het zijn duidelijk de Polen die door de bazen gekozen worden en een inkomen mogen creëren.  Ook in "De Wegwijzer" in Betekom blijken een viertal Polen permanent onderdak te vinden maar Belgen, die hetzelfde vragen, dienen eerst gewikt en gewogen en worden denkelijk te licht bevonden wegens te mondig en niet bruikbaar voor de verbouwingen.


Geen televisie en geen korting.
Wanneer u de website van de Ametist consulteert, zal u zien, dat er op de kamers ook
televisie is, maar toen deze redactie er logeerde was dat niet het geval, de bekabeling was niet eens aangesloten, er werden daarover opmerkingen gemaakt, maar toch dienden we de volle pot te betalen. Omdat de eigenares onze journalistieke activiteiten wenste in te schakelen, in die hoedanigheid de elektricien mocht aanspreken, kwamen we er achter dat het toegepaste verdeelsysteem voor de televisiesignalen niet volgens de regels der kunst is verlopen. Op de koop toe is zowel de elektricien als de eigenares nog eigenwijs ook. Eén aansluiting van Telenet aanschaffen en dan verder verdelen voor handelsdoeleinden, bovendien nog een net aanleggen waarbij het kabelnet kan gestoord worden, zal bij Telenet niet in goede aarde vallen, tenminste dat denken wij. 

Redactie Morsum Magnificat  Professioneel
www.morse-press.be  1740 Ternat
JVDS

Laatste update ( 02 augustus 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.