Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932971





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : Marc Verlinden toch geen gemachtigd opzichter.
01 augustus 2009
Het "Systeem" heeft schrik van activisten, consequentie en assertiviteit.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 647.000
Ternat / Begijnendijk 01 augustus 2009.

Het protest van Marc Verlinden uit Begijnendijk draait ondermeer rond de werving van gemachtigde opzichters in de gemeenten Rotselaar, Tremelo en zijn eigen gemeente en stokpaardje Begijnendijk.

Utopie.
Het is een publiek geheim en een Belgische besmettelijke ziekte, die wegens de crisis epidemische vormen aanneemt, wat nefast is voor personen die dat systeem niet hoog in het vaandel dragen: Begijnendijk bulkt van de waterdragers van de alleenheersende politieke partij van wijlen Bèreke Verhaegen, zijn volgelingen bouwden hun macht verder uit door gekonkelfoes op allerlei fronten, wie over die bedenkelijke en zelfs laakbare-sic- feiten durft te klagen -zoals Marc Verlinden- zal het geweten hebben, dat blijkt Marc moeilijk te kunnen vatten, daarom was zijn kandidaatstelling voor gemachtigd opzichter een utopie.

Gazetten.
Tot overmaat van ramp loopt Marc nogal makkelijk naar de gazetten, ook daarvoor heeft deze redactie gewaarschuwd, van die gazetten is alleen de "prijs" en de "datum" juist, ze deugen alleen voor promotie van sportgekken -vol doping, en erger- en politici, de klassieke pers en de politiek is één en de locale reporters van gazetten mogen, elk in de kleur van hun eindredacteurs, alleen maar positieve dingen schrijven, daarvan voorbeelden genoeg, vooral Het Nieuwsblad is ziek in dat Begijnendijks politiek bedje. Marc Verlinden haalde met het onderwerp van de gemachtigde opzichters reeds enkele keren die gazetten, het is spijtig dat Marc niet beseft dat publiciteit in de gazetten voor zijn dossier niet beter is, de reporters staan immers niet aan zijn kant.

Attitude.
Omdat Marc Verlinden in Begijnendijk zich ook vastbijt in de veiligheid van de zwakke weggebruiker, waarmee ook grote vrienden van het Begijnendijks systeem verveeld zitten, ergo, ook de politiecommissaris Patrick Truyens, heeft Marc zich ook de woede van de commissaris -die al een vijftal klachten van het Comité P diende te behandelen-, op hals gehaald,  daarom heeft Truyens niet nagelaten zijn steentje bij te dragen en resoluut gesteld dat de "Attitude" van Verlinden niet past in het kader van "Gemachtigd Opzichter". Dit veto en de achterbakse steekpartijen van burgemeester Willy Michiels -MGB- hebben reeds lang een definitieve streep getrokken over de kandidatuur van Verlinden, maar Marc houdt het vuurtje, niet gans onterecht trouwens, desondanks warm.

Dirk Claes.
Een andere adder onder het gras, is de Rotselaarse burgemeester en kroegbaas Dirk Claes, maatschappelijk werker van opleiding, burgemeester van Rotselaar, CD&V Senator, machtsmisbruiker, meester manipulator -tweeling in de dierenriem-, een man die voor alle mensen die hem tegen de haren strijken super gevaarlijk is. Deze redactie heeft daarvan vier concrete voorbeelden én bewijsmateriaal ten overvloede, het gaat om Frans Van Bael, Luc Lamine, VeBo Electroadvies en Erik Verbeeck die van Dirk Claes via een burgerlijke zaak 1 miljoen € schadevergoeding eist. Ondertussen zal Marc Verlinden ook wel op dat lijstje terecht zijn gekomen, want Marc heeft ook al enkele e-mails naar meneerke Claes gestuurd en dat heeft de langteenpoliticus niet graag.

Geen opzichter.
In de gazet Het Laatste Nieuws van 30 juli 2009 mochten 29 bijkomende opzichters, de facto slippendragers van de locale politici, op de foto van Vertommen -ook aan HLN vastgeroest door braaf te zijn-. Bij die gelegenheid mocht meneer Dekeyser -Open Vld wiens verkiezingsborden in de voortuin van Hubert Dioos prijkten- óók nog eens in de gazet komen. Dirk Claes de "Grote" -volgens een artikel in Gazet Van Antwerpen waarvan de locale reporter in de bibliotheek werkt van de KU Leuven- mocht de getuigschriften uitreiken, zodat de volgende lichting machtsmisbruikers en slippendragers van Claes en C° straat op kunnen.  Een volk kiest de leiders die ze hebben verdiend.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
www.morse-press.be  1740 Ternat


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.