Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926530





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Kabinet Binnenlandse Zaken Onderzoekt weigering inschrijving
29 juli 2009
Asielzoekers bevoordeeld tegenover Belgen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 645.300
Ternat / Begijnendijk 29 juli 2009.

--- Correctie Kop 22:00 29/7/2009
--- Update 1 18:00 29/7/2009
Het Ministerie van Binnenlandse Zaken laat vandaag telefonisch weten dat er een dossier, de facto een onderzoek is geopend, een inspecteur in Vlaams Brabant zal de zaak onderzoeken.
 
Naar aanleiding van de weigering van het OCMW van Begijnendijk stapt Erik Verbeeck naar het OCMW van Ternat, daar is immers de redactie van Morsum Magnificat gevestigd. Omdat Morsum Magnificat "De Morgen" niet is, dus niet financieel afhankelijk is van een "Van Thillo", kan MM ook geen beroep doen op financiële steun van een kapitaalkrachtig media-imperium als de Persgroep, Aurex, etc.

In Ternat maakt geld recht wat krom is .....


Statig en gerestaureerd gebouw uitgerust met dure "Design" meubels, imponeert minder begoeden, armen, allemaal gerealiseerd met gemeenschapsgeld om potsierlijke politieke blazoenen op te poetsen-sic-, maskers af a.u.b. de Staat is ook virtueel failliet !

Binnenlandse Zaken.
Gisteren is er een dossier ingediend bij Ministerie van Binnenlandse Zaken, daar heeft men aanvankelijk gezegd, dat inschrijving op referentieadres een must is, dat twee OCMW's het been stijf houden komt bij BZ toch ook vreemd over, ze onderzoeken momenteel te zaak. Erik Verbeeck verliest zijn IGO omdat hij momenteel geen vast adres heeft, er is tegen de beslissing van het OCMW van Begijnendijk bij de Arbeidsrechtbank al erder beroep aangetekend.

Boycot van de pers.
Wegens de rechtszaak die de Raad Voor Journalistiek tegen Erik Verbeeck verloor, is de boycot tegen de onafhankelijke journalist uit de hoek van de klassieke pers nóg toegenomen, Het Laatste Nieuws pikt wel artikels van Morsum Magnificat, maar is óók vies van onafhankelijke journalistiek.

Politiek.
Omdat Morsum Magnificat geen enkele politieke kleur heeft, moet er ook uit die hoek geen standpunt worden verwacht, laat staan informatie ergo, hulp, zelfs niet van de oppositie in Begijnendijk, óók niet van het Vlaams Belang .... eigen volk eerst, of eigen belang eerst? Niemand durft in Begijnendijk openlijk een helpende hand uitsteken uit schrik voor represailles van de MGB, anonieme brieven aan de redactie sturen met informatie, dat durven ze wel, heimelijk en achterbaks is hun merknaam.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
JVDS ©
www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 06 augustus 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.