Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926531





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Rita en Patje blijven de vuurspuwende draken-Update2
26 juli 2009
Het Bekkevoorts koppel is onuitputtelijk in leugens en laster.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 644.200
Ternat 26 juli 2009.

In feite heeft het koppel, dat vroeger op drie adressen in Heverlee woonde waarvan ze op minstens twee ervan, de verhuurders met grote problemen opzadelden en Rita Wuyts op haar gekende hysterische manier, zelfs met eigenaar Julien D. in de clinch geraakte zodat Rita Wuyts wéér naar de politie liep. Het mens doet niets anders dan naar de politie lopen om daar hoogst lachwekkende verklaringen af te leggen, ze misbruikt de politiediensten om, wanneer ze geen gelijk krijgt, haar frustratie op af te reageren.

Zelf geen "Dupe".
Ondanks dat het koppel zelf geen enkele schade van de "vermeende" oplichtster H.L. heeft ondervonden, integendeel, Rita Wuyts de "intellectuele eigendomsrechten" van HDJ-Designs op een onwettelijke manier door haar nieuwe webdesigner -Michele- liet inpikken, daarvoor bij de politie van Bekkevoort "terecht" werd gewezen -vandaar dat ze de politie van Bekkevoort vanaf toen "ook" links laat liggen-, heeft zich ontpopt tot "achtervolger" van H.L. Daarvoor hebben zij en haar Patje dertig bladzijden op de satanistenwebsite IBG mogen misbruiken, sinds 16 mei 2009 is hun "geleuter" daar wel gestopt. De laatste laster die daar door internetpiraatje Patje verkocht werd dateert van zaterdag 16 mei 2009 om 13:06, sindsdien hebben ze een nieuw afzetgebied bij LVB -Lastertopic V.B.- gevonden.
  
Morse-Press VOF kwam tussen.
Wat Rita en Patje op sommige sites ook mogen beweren, de uitgever van Morsum Magnificat tracht via haar dienstenpakket wel degelijk iets te doen voor de zogezegde "slachtoffers" van H. Er werden contacten gelegd met een van hen en overeenkomsten gemaakt. De overeenkomst die werd gemaakt, heeft ondermeer als voorwaarde dat de gedupeerde stopt met verdere ruchtbaarheid aan de zaak te geven, waarmee S.V. akkoord ging. In een e-mail aan MORSE-Press VOF heeft de gedupeerde letterlijk geschreven : " .... dus laten we dan nog maar niet publiceren ....". Het is van de gedupeerde zeer verstandig om de overeenkomsten die werden gemaakt, niet te dwarsbomen.

2 Juni 2008 om 10:36u Rita Wuyts aan het woord .....
Patrick Bruynseels, alias Patje is ambtenaar bij het RIZIV en had het nagzien, het BTW nummer was vals, maar het ambetantenaartje was grandioos fout!



.... ze kreeg geen gelijk bij de politie van Bekkevoort en keerde er nooit meer terug, ze bekent de intellectuele eigendommen van HDJ-Designs -die ze overal achtervolgd,belastert,etc-, te hebben
gestolen, de formulering van Rita : " ... de politie beticht mij van de diefstal van de copywrite ....". Rita
Wuyts heeft Erik Verbeeck vanaf 20 mei 2008 niet aflatend lastig gevallen, maar heeft RESPECT voor
de journalist dat hij het zo lang -met Rita Wuyts ??- vol houdt !!!!!

 
Bewust schaden.
Een volstrekt andere aanpak dan die van Rita en Patje die op allerlei sites hun gal zitten te spuwen, op die manier hun frustraties van zich af proberen te schrijven en ondertussen trachten álle betrokkenen te schaden, blijkbaar hun enige doelstelling.
Het is niet moeilijk iets of iemand af te breken maar concrete oplossingen zoeken vergt inzet en doorzetting, iets wat zowel Rita als Patje ontbreekt maar als het gaat om te schaden, dan zijn ze onuitputtelijk.

Club Wilsele.
Deze redactie is bij de Kringgroep 43 in Wilsele bij een doorgang in de buurt, op vrijdag 17 juli omstreeks 21:00u langs geweest in de hoop Nicole aan te treffen, maar die was niet aanwezig, wel een koppeltje, waarvan de man -een Nederlander- duidelijk in het kamp van "Ritje" vertoeft, toch deelde men ons mede, dat men Rita al maanden niet meer in die club heeft gezien ..... Men zei ons ook dat zij zich in de perikelen tussen Rita en H. niet wilden mengen, noch de journalist, noch de verantwoordelijke uitgever werden daar aan de deur gezet.
Voor zover ons bekend is de "Kantine" een publieke plaats, maar het is weer Rita Wuyts en haar schoothondje die willen bepalen wie waar mag komen. Ze kunnen blijkbaar niet bevatten dat het alleen de Rechter is die iemand verbod kan opleggen om een bepaalde plaats te bezoeken, maar Rita Wuyts regelt dat allemaal, altijd en overal.  Het is wel jammer voor het koppeltje dat zij hun rust wéér verstoord hebben door op LVB net te reageren. Het is immers bijna altijd ten koste van je eigen rust, dat je die van anderen stoort......

UGent publiceert óók het vonnis, hier de link :
http://www.psw.ugent.be/cms_global/uploads/publicaties/dv/Beschikking_Verbeeck_RvdJ.pdf

Kort geding te Leuven.
Mevrouw Wuyts is dermate geobsedeerd dat zij het, buiten alle andere stappen die ze al heeft gezet, ook nog nodig acht om een kort geding in te spannen, haar wil is immers -haar denkbeeldige- wet.
De Rechter zag het echter anders, Ritje en Patje draaien alvast op voor de kosten van hun advocaat, twee exploten en de rechtsplegingsvergoeding.
 Beschikking van de kortgedingrechter te Leuven van 14 mei 2009

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 30 juli 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.