Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926531





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Diest na herstelling : Drie fouten bij een laagspanningsaftakking.
26 juli 2009
Nieuw schot voor de boeg van de Stad Diest en exploitant PBE.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 643.600   www.belstat.be
Ternat / Diest 26 juli 2009.

Zijn politici echt criminelen?.
Zakken vullen op de kap van de "Domme Belgen".

Nadat de -op de rode Vrt buis- uiterst sympathiek overkomende Flor Koninckx -de Vrt "maakte" Flor-, de burgemeester van Diest een e-mail stuurde met een melding van deze redactie over gevaarlijke elektrische aftakkingen bij drie woningen aan de Fabriekstraat te Diest, werd door de politiek nogmaals op de pianist geschoten.

Gigantische gevaarlijke puinhoop.
Tientallen keren heeft deze redactie het in diverse geschriften en rapporten gemeld dat de elektrische netten, waarvan de steden en gemeenten de eigenaars zijn, door gebrekkige kennis bij de aanleg -te Diest wellicht door Electrabel- en de latere exploitatie -in casu PBE- in een gevaarlijke puinhoop herschapen zijn.  De politiek heeft hierin de hand, de aanleg en het latere onderhoud was ondermaats, onwettig, de facto een gevaar voor overspanning, kortsluiting, elektrocutie en brand, op dat vlak had Louis Tobback in zijn brief aan Electrabel  gelijk.

Fabriekstraat 17 te Diest, resem overtredingen ...
Mogen politici wetten ten koste
van de veiligheid massaal overtreden?


 
1.Te dicht bij de dakgoot -art.164 AREI.
2.Kabel-tv samengebundeld met laagspanning -art.12-14-16-17-121 en137-03 AREI.
3.Verdeelkap zonder bevestigingsbeugel -art.5 AREI-, die niet kan gemonteerd omdat de aftakking te dicht bij de dakgoot is geplaatst ...... wegens ..... overtreding op art.164 AREI-
... drie inbreuken op de wettelijke voorschriften, op n°19,21 en 23 voerde PBE na een melding van deze redactie aan Flor Koninckx herstellingen uit, aan deze aftakking hebben ze niets gewijzigd, nogal wiedes, dat kost te veel en dan is er niet meer genoeg over om de gemeentekas, de facto de politiek te ondersteunen ..... een nieuw zwembad, gemeentehuis, sporthal, feesten financieren
brengt veel stemmen op en daarom gaat het toch? Macht en geld zijn de énige wensen van de politiek, van klein tot groot, ze zijn allemaal ziek in hetzelfde bedje, domme Belgen slikken alles of spelen het spelletje mee. 

De Belgische wet is alleen voor dommeriken gemaakt



Art.121 is duidelijk, maar ook art.137-03 en de artikels 12- 14- 16 en 17 van het AREI, kabel-tv en laagspanning mag dus NIET samengebundeld, minstens de verschillend soorten van leidingen aanduiden .... PBE gaat hier dus grandioos in de fout, dat waren ze ook bij de elektrocutie van Josef S. te Holsbeek, maar de overheid sloot de ogen en veegde alles onder de vloermat.

Socialist en "Super demagoog".
Nadat Erik Verbeeck in 1991 Louis Tobback, toen minister van Binnenlandse Zaken, een "Zwarte Piet" op de schoot legde, gaf Tobback die Zwarte Piet door aan Electrabel, de bewoordingen omtrent het onderwerp waren correct, die had Tobback immers overgenomen uit de brief van Erik Verbeeck -die door de bronvermelding van Tobback zijn job verloor-, maar Electrabel stoorde zich niet aan de brief van de Leuvense super demagoog.

Lees hier de brief van Louis Tobback als minister van
Binnenlandse Zaken aan Electrabel van 5 augustus 1991

Intercommunale Iverlek.
Hoe politici werken is hier nogmaals duidelijk, Louis Tobback is te vinden in de Gemengde Intercommunale IVERLEK, een Intercommunale waarin Electrabel maar liefst 57% participeert !  De politiek heeft bakken kritiek op Electrabel, maar het is uitgerekend Electrabel die de zakken van politici heeft gevuld en in het geval van Louis Tobback, dat via één of andere weg nog altijd doet, als dat geen demagogie is.

Louis Tobback is nog altijd actief bij Iverlek ....



..... met Electrabel als privépartner ..... en dan maar "kankeren"
op Electrabel .... van "Super demagogie" gesproken ...

Drie technische fouten op één aftakking.
Na de herstelling van de gevaarlijke aftakkingen aan de Fabriekstraat, 19 t/m 23, bekijken we de aftakking van n°17, daar zien we zó voor de vuist weg maar liefst drie items die strijdig zijn met de regels en vigerende wetten!  De wet van 10 maart 1925 hoofdstuk VI, art. 13 zegt dat de netten volgens de vigerende normen en wetten moeten onderhouden worden en dat doen de eigenaars, in casu de Stad Diest, uitgerekend NIET!!! Wie is er gevaarlijk meneer Koninckx ? De politiek die argeloze burgers in gevaar brengt, of de journalist Erik Verbeeck die de mensen daarvoor waarschuwt? Wie is hier crimineel ??

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 27 juli 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.