Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926531





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Flor Koninckx bevestigt het : Onafhankelijke journalistiek is gevaarlijk.
24 juli 2009
Ons falend politek systeem is alom bang van kennis.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 642.800
Ternat / Diest 24 juli 2009.

Politici hebben schrik van onafhankelijke journalisten.
"Rode" Flor Koninckx schrijft het zelfs!

--- Update 1 09:00 26/7/2009.
Gevaren geweken, PBE herstelde.
Ondertussen zijn de gevaarlijke situaties op die plaatsen toch hersteld, onze interventie heeft dus toch
zijn nut bewezen, mogelijke ongevallen verijdeld. Flor Koninckx heeft hier toch zijn verantwoordelijkheid opgenomen, Flor weet nu ook dat PBE loog, de loshangende draden waren wel degelijk onderspanning.

--- wijziging 21:30 24/7/2009
--- wijziging 9:30 24/7/2009
Naar aanleiding van het spitten naar de oorzaak van de stroompanne van 29 juni 2009 te Diest, waarbij vragen worden gesteld of het niet "opnieuw" de gemeente Diest is die, bij het plaatsen van nieuwe boordstenen, de panne veroorzaakte dan wel door graafwerken voor nieuwe gasleidingen, zien we niet conforme en gevaarlijke aftakkingen aan de gevels van de Fabriekstraat 19 tot 23. Naar aanleiding van deze vaststelling nemen wij contact met Flor Koninckx, voorzitter van het OCMW van de stad Diest. Flor stuurt omtrent onze melding een e-mail aan de TD van de stad Diest waarin hij de journalist als een "gevaarlijke onafhankelijke journalist" omschrijft.  Echter Steve Stevaert was reeds lang vóór Flor Konickx op de hoogte van het feit, dat Erik Verbeeck terecht de gevaarlijke staat van de elektrische netten heeft aangekaart, meneer Koninckx is over de journalist zeer slecht geďnformeerd .....lees hier de brief van 27 oktober 2002 laat de heer Koninckx nu in Diest maar eens waar maken dat hij de naam "Socialist" waardig is, de problemen met de elektrische aftakkingen situeren zich meestal in en rond de huizen van de werkmensen, ergo de sociale klasse ...

Wie is gevaarlijk?
In het verleden heeft Erik Verbeeck meermaals aangetoond dat elektrische netten waarvan gemeenten en steden, via zuivere of gemengde intercommunales, eigenaar zijn met als exploitanten Electrabel, PBE, WVEM en Interelectra, ook stroomleveranciers genoemd, gevaarlijk zijn. Branden, elektrocuties die er waren zijn daar het bewijs van. Als er in de handel in "elektriek"  iemand als gevaarlijk moet worden bestempeld dan is dat de politiek en niet de onafhankelijke journalist.  Flor Koninckx onderstreept in zijn e-mail "Onafhankelijke Journalist", juist meneer Koninckx, daarop twee reacties, primo; iemand die te veel gedronken heeft en toch achter het stuur kruipt is gevaarlijk, secundo; u geeft het toe dat de rest van de journalisten niet onafhankelijk is. Voor de gatlikjournalisten, die één pot nat vormen met de politiek, moet u dus geen schrik hebben, Erik Verbeeck daarentegen heeft voldoende knowhow in huis dat u wellicht wel "schrik" voor hem moet hebben, zéker ook OCMW's dei met mensen sollen en onderbrengen in koten van malafide eigenaars, maar dat is een ander dossier.

Inspectie door derden.
Na de 2.500 rapporten van Erik Verbeeck in 2002 heeft Minister Verwilghen de wet gewijzigd -art. 271 AREI-, het is dus duidelijk dat de elektriciteitsnetten in Diest nu door een erkend organisme moeten gekeurd worden, zo staat het ook -algemeen- in het KB van 24 maart 2003.  Aan de bevoegde minister Magnette zal een nieuwe parlementaire vraag worden gesteld, maar vooraf zal dat dossier bij deze ONAFHANKELIJKE redactie terug geopend worden.

Snel gereageerd, nogal wiedes ....
Het moet inderdaad gezegd dat Flor Koninckx -radijssocialist?- snel reageerde, daags na onze telefonische -geen eindeloze zoals Flor beweert, maar slechts 7,09 minuten- melding is er door Flor een e-mail gestuurd naar de burgemeester van Diest, Flor Koninckx kent het als ex flik beter dan de rest -art.29SW- daarom schuift Flor meteen de Zwarte Piet naar de burgemeester die jurist is en onlangs bij het ongeval met de hoogspanningskabel aan het station te Diest, waarbij gemeentepersoneel betrokken was, moest vaststellen dat Morsum Magnificat, in tegenstelling tot Het Nieuwsblad -die complete onzin schreef-, wel degelijk weet waarover het gaat, dat bewijst Flor Koninckx met volgende tekst in zijn e-mail : " ... Hij is bijzonder goed op de hoogte (op het maniakale af) van allerlei wetgeving. Ik denk dat we zijn opmerkingen snel ter harte moeten nemen of hij zal niet nalaten ons te "pakken" .... " einde citaat. Als ex "Pakkeman" gebruikt Flor ook zijn pakkemanstaaltje in de politiek...., toch pakten ze hem onlangs blijkbaar toch ook. Tijdens het telefoongesprek van vandaag heeft de journalist aan Flor duidelijk gemaakt niemand te willen "pakken" maar enkel in het algemeen belang de onveilige toestanden blijft aankaarten. 

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur

www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 26 juli 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.