Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927824





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Directeur-Generaal FANC afkomstig van Electrabel
31 juli 2006

Electrabel grootste klant van het F.A.N.C.


Betekom / Brussel  31 juli 2006
Middels een persbericht van het Presscenter ?Residence Palace? vernemen we dat per 16 mei 2006 de heer IR. WILLY DEROOVERE, ter vervanging van J.P. SAMAIN, als Directeur Generaal van het F.A.N.C. is aangesteld.

Werk aan de winkel voor de nieuwe
Directeur Generaal van het F.A.N.C.


Lees hier het volledige verslag van de Commissie Binnenlandse Zaken
(C B Z ) van 21 december 2005
www.dekamer.be/doc/CCRI/pdf/51/ic796.pdf    (blz 20 t/m 51)

Electrabel.
De nieuwe Directeur Generaal is afkomstig van ELECTRABEL en is een vurig verdediger voor het behoud van de Kernenergie Frappant is toch wel dat ELECTRABEL de grootste en de facto de belangrijkste klant is van het F.A.N.C. !! 

A.V.N.
Associatie Vin?otte Nucleair is de door het F.A.N.C. erkende instelling die ondermeer controles uitvoert in de kerncentrales. Directeur Generaal Dr.Ir.Jean Jacques VAN BINNEBEEK, een vroegere schoolmakker van de afgezette Directeur Generaal van het F.A.N.C. (JP SAMAIN) en Prof aan de ULB, liet zich tijdens een gesprek ontvallen, dat in de kerncentrales ook niet alles het daglicht mag zien ?
De persoon tegenover wie VAN BINNEBEEK die allusie maakte, vroeg per aangetekend schrijven aan AVN om die insinuaties te bevestigen of te ontkennen, maar er kwam nooit een reactie van AVN ?     De brief werd in het kader van het dossier tegen het F.A.N.C  aan het Federaal Parket overhandigd?.
Het zal dus steeds moeilijker worden om te weten te komen of de veiligheid in de kerncentrales is zoals het moet zijn, insiders zullen wel oppassen om informatie naar buiten te brengen want, zoals dat  bij het F.A.N.C. schering en inslag is, worden klokkenluiders (zie voorbeeld Coussement) niet gedoogd

Bezoekers Website MM 117.600



Laatste update ( 06 augustus 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.