Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932960





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Raad Voor Journalistiek volgt uitspraak Rechter.
18 juli 2009
Publicatie niet voor morgen,dagvaarding ten gronde volgt op tijd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 639.600 http://www.belstat.be
Ternat / Brussel / Bekkevoort 18 juli 2009.

--- wijziging 23:00 18/7/2009.
Dat er condito sine qua non een uitspraak zou gedaan worden, was al tijdens de hoorzitting op 2 juni 2009 overduidelijk, idem dito dat Erik Verbeeck als gevolg daarvan tot dagvaarding zou overgaan, wat ook gebeurde met het gekende resultaat tot gevolg. Sponsor en toeschouwer was Rita Wuyts, ze was erbij en keek er naar, zelfs meer, zoals op onderstaande link staat :"Ditmaal treft de bokshandschoen dus vol het gezicht van de Raad voor de Journalistiek", Wuyts heeft dus ook hier de boel op stelten gezet.
http://uitgeeftrends.nl/content/belgische-rechter-twijfelt-aan-bevoegdheid-raad-journalistiek

Ten gronde.

De Raad Voor Journalistiek zal haar verdict eerstdaags niet kunnen publiceren en moet het dus nog binnenskamers houden, tenminste als het niet uitlekt want daarin zijn de beroepsjournalisten goed, voorbeelden genoeg. VVJ journalisten hebben in diverse politieke partijen hun informanten, zoals Piet Deslé die zich bij LDD is gaan nestelen, om maar één voorbeeld te noemen. De RVJ krijgt echter eerstdaags de dagvaarding ten gronde in de bus van het statige gebouw² aan de Wetstraat 155.
² waar vroeger een legertje incompetente ambtenaren van het Ministerie van Openbare Werken en het B.E.E. -Bestuur Elektriciteit en Elektromechanica- en hun broek hebben versleten .....

RVJ Partijdig.
De klaagster kreeg, zoals de brief van de Secretaris-generaal het laat uitschijnen, duidelijk steun van de RVJ zodat de onpartijdigheid -sic- van de RVJ op de helling werd gezet. Voor de tweede keer in dit dossier toonde RVJ partijdigheid, Erik Verbeeck werd wegens zwangerschap van de klaagster, door de RVJ aangemaand de dame met rust te laten, daarmee de rechten van journalisten ondermijnend. Erik Verbeeck heeft Rita Wuyts niet lastig gevallen, het was andersom. Rita Wuyts aanziet het onderzoek van de journalist bij andere personen als lastigvallen, waarbij ze selectief tewerk gaat. Als het een onderzoek is op haar aangeven en in haar voordeel, dan is het prima, als het op het natrekken van de bron gaat bij personen die niets positiefs over Rita vertellen, is het lastigvallen etc. etc. Als het te warm wordt onder haar voeten, wil ze de journalist door het indienen van klachten de mond snoeren, persvrijheid noemt men dat. De RVJ is een censuurclubje voor niet leden.

Ze genoot van elk druppeltje bloed ...... en zo'n mens
heeft nog de lef om klacht in te dienen en vindt steun
bij de RVJ......




Hoe laf -etc-  moet je wel zijn om mensen op een dergelijke manier op
het internet anoniem te bedreigen? De internetsite die dat toelaat is
het door Erik Verbeeck genoemde "Satanistenforum" IBG.
 

Geen last van zwagerschap voor het uiten van bedreigingen.
Klaagster Rita Wuyts was daarentegen, tijdens haar zwangerschap, niet te beroerd om bovenstaande bedreiging op het internet te plaatsen, de RVJ heeft van dat stuk kennis kunnen nemen in de besluiten. De journalist, die overal op het internet dagelijks door twee personen tientallen keren onder valse namen wordt aangevallen, mag blijkbaar niet reageren.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
www.morse-press.be

Laatste update ( 19 juli 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.