Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932960





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Koppel uit Bekkevoort liegt, draait dol en sticht verwarring-Update1
17 juli 2009
Corelio verwijderde berichten na klacht bij RVJ.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 639.100
Ternat / Brussel / Bekkevoort 17 juli 2009.

Link naar LVB net http://lvb.net/item/7607
inzake verwijderen van berichten door Corelio

--- Update 1 10:30 1/7/2009.
Rechtbank Rita Wuyts deed "weer" uitspraak!
De story van de Amerikaanse Judy die de "nare" ervaringen met Rita Wuyts aan deze redactie in een telefonisch interview en twee e-mails in detail heeft bekend gemaakt, die stukken bij de besluiten tijdens het kort geding van 30 april 2009 te Leuven werden toegevoegd, geeft nu aan Wuyts animo om de Amerikaanse klant openlijk, zonder enige vorm van proces aan de schandpaal te nagelen ! Rita Wuyts zou de Amerkaanse in Amerika juridisch aanpakken, dat is nu gebeurd door de Rechtbank van Rita Wuyts zelf, haar vonnis heeft ze op 18 februari 2009 op het internet geplaatst !!! U leest het op onderstaande link  http://www.complaintsboard.com/complaints/dog-deliver-end-get-not-pay-c165477.html  deze proza en laster moet u absoluut lezen, echt doen het is werkelijk om te schaterlachten. 
Bronnen.
Hoe dan ook heeft de journalist het verhaal over de verkoop van de honden nagetrokken, Wuyts heeft nooit over een overeenkomst gesproken, laat staan berichten erover gestuurd, wél dat de Amerkiaanse haar nog diende te betalen, in Amerika kregen we een ander verhaal. Het is pas omdat Erik Verbeeck het verhaal van de Amerikaanse bekend maakte, dat Rita Wuyts nu haar verhaal doet.  Als men als "handelaar" van iemand, óók in Amerika tegoeden heeft, dan besstaan daarvoor middelen om dat tegoed te innen, dat doet men niet op de manier waarop Rita Wuyts dat doet, het internet misbruiken is haar grote specialiteit.

De redactie van Morsum Magnificat zal bij deze, met formele bewijzen, de leugens, laster en
allerlei andere vuilspuiterij van het Bekkevoorts koppel inzake het verwijderen van berichten van de website van Het Nieuwsblad, weerleggen.

De verantwoordelijken van Corelio, Toon V. en de Internetredactie van Het Nieuwsblad Jana W., hebben na de klacht bij de RVJ wijs gereageerd en de belasterende en niet relevante vuilspuiterij -dat zij als een recht van antwoord aanzien- van Het Nieuwsblad gehaald.  Uiteraard zijn de reacties van Erik Verbeeck op de proza van het Bekkevoorts koppel ook verwijderd, het had geen enkele zin om die antwoorden online te laten, deze hadden immers hun relevantie verloren.

Bewijs 1 dat ze LIEGEN !

De Internetredacties die de hersenkronkels van het koppel toelaten, riskeren hetzelfde als Corelio. De lezers op LVB kunnen precies nagaan wat het koppel wil bereiken, Erik Verbeeck reageerde in verband met de bronnen rond het artikel over het kortgeding met de RVJ, slechts twee zinnen. Het duivelse koppel grijpt dat weer aan om een belasterend vervolg te geven, enkel en alleen de naam van de journalist is voldoende om hun door het lint te laten gaan. Moet Erik Verbeeck misschien alvorens deel te nemen aan openbare debatten in De Standaard -of elders- eerst toestemming vragen aan de Bekkevoortse Internetpiraten? Als het koppel ergens "iets" ziet, sturen ze een reactie beginnend met "mijn recht van antwoord op ....." -zie hierboven-, Corelio liet steeds meer toe, de reactie van het koppel werd steeds erger. UIteraard staat de Internetverantwoordelijke dat graag toe, daarom diende Erik Verbeeck zich net
als Rita Wuyts tot de RVJ te richten, Corelio had het meteen begrepen en verwijderde de kwakkels en de laster, dus de berichten.


Bewijs 2 dat ze LIEGEN !

Filip Voets had in eerste instantie begrepen, dat de klacht betrekking had op het bestaande dossier Rita Wuyts, maar toen de Secretaris-generaal begreep dat het over een klacht van Erik Verbeeck tegen Corelio was, werd al snel het nodige gedaan, Corelio verwijderde alle berichten van Rita Wuts en Patrick Bruynseel en hun diverse aliassen, en uiteraard ook de reacties van Erik Verbeeck daarop, nogal wiedes, die reacties hadden dan ook geen relevantie meer. De "duivels" uit Bekkevoort "zeveren" n u op LVB dat de artikels van Erik Verbeeck op Het Nieuwsblad verwijderd werden? DUS WEER FLAGRANTE LEUGENS EN LASTER.

Aan de hand van de online geplaatste e-mails zullen de lezers kunnen zien dat de berichten bij Corelio werden weggehaald na een klacht van Erik Verbeeck bij de RVJ. Wuyts en Bruynseels liegen voor de zoveelste keer, maken zich dito schuldig aan laster. De reacties die ze overal plaatsen wijken steeds af van het onderwerp en hebben enkel tot doel de journalist te schaden, waarom? Doodeenvoiudig, Rita, de zelfverklaarde Astrolge en Kaartlegster,verkapte handelaarster in honden -samen met haar ex Benny- kreeg van Erik Verbeeck geen gelijk!

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©
www.morse-press.be  1740 Ternat. 

Laatste update ( 19 juli 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.