Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932841





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : Barbaren aan de macht-Update1
12 juli 2009
Achterbakse mentaliteit van het Mentaal Bevaar Begijnendijk .

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 636.400
Ternat / Begijnendijk 12 juli 2009.

Wanbeleid in Begijnendijk
kent geen genade en geen grenzen.


Op 9 januari 2009 werd een koppel "X" bij minus 8° vrieskou op straat gezet, de barbaren van de gemeente Begijnendijk hadden, in tegenstelling tot wat het OCMW beweert, geen woning ter beschikking, bewijs daarvan is onderstaande foto die op 8 januri 2009 in die woning is genomen. Toen het in Begijnendijk aan de scholen spekglad was, waren gemeentearbeiders in Booischot de
 studio van Firmin V.L. aan het opknappen, de Schepen van O.W. had het personeel aan het OCMW uitgeleend, Remi Van Der Borght heeft daarop zijn tandjes stuk gebeten -sic-. 

In Begijnendijk aan de scholen was het spekglad ....


8 januari 2009 : Vijf arbeiders van de gemeente Begijnendijk zijn hier terwijl het in Begijnendijk spekglad was aan de scholen, een studio van Firmin V.L. aan het opknappen. De Schepen van Openbare Werken Patricia Stevens -MGB- heeft gemeentepersoneel aan het OCMW waar zij als toeziendhoudend Schepen fungeert -sic- uitgeleend.


De Begijnendijkse oppositie die zich wéér door de MGB liet inpakken,
bovenstaande foto's bewijzen dat


Op dit moment waren gemeente arbeiders in een privé-woning renoveringswerken
tbv het OCMW aan het uitvoeren !

Sneeuw aan de scholen.
Een e-mail van 5 januari 2009 van de fluwelen oppositie aan de Schepen van Openbare Werken -Patricia Stevens MGB-, dat er aan de scholen geen sneeuw werd geruimd ten spijt, waren gemeentearbeiders in de woning van Firmin V.L., die door het OCMW van Begijnendijk gehuurd werd, aan het werken terwijl de sneeuw aan de scholen bleef liggen!

Bij minus 8° verhuizen ...



... koppel " X " bij minus 8° op straat, dakloos, geen onderdak, asielzoekers worden in België beter behandeld dan "eigen volk". Ook het Vlaams Belang in Begijnendijk bleef -uit schrik voor represailles- uit de buurt, Maurice Ronsmans, die in het verleden in Begijnendijk ook één en ander meemaakte zou beter moeten weten.

Bavianen.
Hoe men in het gehucht aan de Raambeek met iemand anders spullen omgaat, ziet u op de foto van de gemeenteauto, de resterende inboedel is er werkelijk op een niets ontziende wijze opgegooid.  Van de schamele bezittingen van het koppel "X", hebben de bavianen, de tooghangers van Begijnendijk, zelfs de enkele nog resterende waardevolle stukken -weliswaar voor een prikje in de kringloopwinkel gekocht- onbruikbaar weten te maken, ondermeer de oerdegelijke lederen zetels -foto-.
Het geeft een idee van de mentaliteit in Begijnendijk, het laatste stukje bezit van het koppel moest eraan geloven, de achterbakse mentaliteit kent geen grenzen, zelfs dermate dat de redactie van Morsum Magnificat met anonieme brieven wordt getipt over de handel en wandel van het clubje machtswellustelingen van het Mentaal Gevaar Begijnendijk, maar zij noemen zichzelf Moderne Gemeente Belangen.

Oerdegelijk meubelstuk ....



... de laatste meubelstukken van het koppel " X " hebben ze nog vernield, jawel dat is het werk van de Begijnendijkse barbaren, de partij MGB is daar al 30 jaar aan de macht die ze op een schandalige en flagrante wijze misbruiken. Een mens moet laag gevallen zijn om op deze manier aan zijn vergeldingsdrang te voldoen.

Wel degelijk maatschappelijk belang.
Het komt deze redactie over dat deze online artikels wel degelijk een maatschappelijke waarde hebben, dit onder de vorm van een waarschuwing aan de bevolking, in casu Begijnendijk, en er voor te waarschuwen voor welk bestuur zij gekozen hebben zodat ze er bij de volgende verkiezingen rekening mee kunnen houden, dat dit bestuur niets of niemand ontziet, mensen in de goot helpt die blijk geven NIET voor hun wanbeleid te kiezen.  Het geviseerde koppel "X" laat weten dat zij de ongelijke strijd tegen onrecht NIET zullen opgeven.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
www.morse-press.be © 1740 Ternat.

Laatste update ( 13 juli 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.