Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932728





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Leuven : Hoge Raad Justitie onderzoekt klacht over RABA-Update1
10 juli 2009
Hanteert Parket Leuven toch twee maten en gewichten?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 635.700
Ternat / Leuven 10 juli 2009.

Het radioactief tuig op de Begijnhofkerk is een Helita a Pastilles en schadelijk voor de gezondheid, zelfs kankerverwekkend, dat is al in 1970 door Euratom, in 1975 door Italiaanse deskundigen -ENPI Rome- en ook in 1982 door Controlatom bevestigd, wij leveren hier het formeel bewijs  Morsum Magnificat komt met bewijsmateriaal aandraven, geen geleuter.

KB van 28 februari 1963 over het bezit van
radioactief materiaal.



De "Clerus" van het Begijnhof heeft dit KB met de voeten getreden. 

Ook belastingontduiking.
Volgens het KB van mei 1985 had de bezitter voor dergelijk -vergund- radioactief materiaal belastingen moeten betalen, er hadden ook aan de Provincie dossierkosten -5.000 Bef- dienen betaald.
Deel van het KB van 25 mei 1985

 
Gedurende 25 jaar is er belasting en andere dossier- toezicht en controlekosten ontdoken, gaat het
Parket de verantwoordelijken van de Begijnhofkerk ook door de mangel halen?
 

In 2005 diende het Federaal Agentschap Nucleaire Controle -FANC- een klacht in tegen de zaakvoerder van VEBO Electroadvies bvba, er stonden in het -vergund- lokaal te veel -legaal verpakte- RABA's. Begijnendijk had het spel meegespeeld en het bedrijf, achterbaks als ze zijn, een dolk in de rug gestoken, een specialiteit van het gehucht aan de Raambeek.

Gevaarlijk.
Daar waar de RABA's bij VEBO Electroadvies bvba legaal waren verpakt, er ook geen enkel
gevaar was voor het milieu of de volksgezondheid, werd de zaakvoerder door de Procureur te Leuven toch vervolgd en veroordeeld, het zij zo.  De RABA die vandaag nog altijd op de kerktoren van de Begijnhofkerk te Leuven staat, is wél een gevaar voor de volksgezondheid, de Helita toestellen hadden immers nooit geplaatst mogen worden, dat heeft het erkend organisme Controlatom al in 1985 wit op zwart bevestigd.

Gent Belfort


Verwijderen RABA, een RADAC die zoals -achteraf- blijkt minder
gevaarlijk te zijn dan deze op de Begijnhofkerk te Leuven, toch
blijft deze te Leuven staan, waarom? Die vraag werd aan de Hoge Raad gesteld.

Hoge raad Justitie.
De zaakvoerder van VEBO Electroadvies bvba heeft op 20 juli 2004 een klacht ingediend tegen
de aanwezigheid van een twintigtal illegale RABA's te Leuven, een burgemeester draagt  daarvoor trouwens een zekere verantwoordelijkheid -art.79.3 KB 20 juli 2001-. Het FANC heeft voor de kerk van het Begijnhof het nodige gedaan, PV opgesteld, maar het Parklet te Leuven doet echter niets, het gevaarlijk en illegaal toestel blijft staan.  Dat is minstens een Justitie met twee maten en gewichten, daarom is aan de Hoge Raad voor de  Justitie gevraagd dat na te gaan. De HR heeft op 6 juli 2009 laten weten dat zij de zaak onderzoekt.  De gewezen zaakvoerder is vast van plan om de zaak desnoods tot bij het Europees Hof te brengen, kan zich niet van de indruk ontdoen dat er -te veel- invloed uit politieke hoek plaats heeft en dat is onaanvaardbaar. 

Helikopter.
Het moet blijken, dat de verantwoordelijken voor de aanwezigheid van dat illegaal tuig op
de kerk van het Begijnhof, instabiliteit van de omliggende straten inroept, meer bepaald, het aanwenden van een kraan of hoogwerker stabiliteitsproblemen geeft, details of cijfermateriaal, zoals de toegestane belasting van de straat, etc geeft men wijselijk niet. We zouden denken dat de Leuvense Unief genoeg kennis in huis zou moeten hebben om dat te becijferen. In Gent had men een gelijkaardige smoes opgedist, maar daar hebben ze het anders opgelost, een helikopter klaarde de klus, toch hadden ze het daar gerust met een kraan kunnen oplossen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
www.morse-press.be  © 1740 Ternat.

Laatste update ( 12 juli 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.