Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932728





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Kaggevinne: Wespennest in teledistributiekast van PBE.
10 juli 2009
Geen weet wespennest en tussenkomst brandweer.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 635.600
Ternat / Kaggevinne / Diest 10 juli 2009.

Vanmorgen bereikte ons het bericht dat in Diest, meer bepaald in de Galgeveldstraat te Kaggevinne, een tussenkomst van de Diestse brandweer was geweest voor het vernietigen van een wespennest in een teledistributiekast van PBE.

PBE Weet van niets.
Uiteraard willen we daar het fijne van weten en bellen naar PBE. Een persdienst kennen ze blijkbaar niet dus worden we doorverbonden met "iemand" -naam onbekend- die de pers kan/mag te woord staan. Deze persoon weet van niets, niet van een tussenkomst van de brandweer noch van een wespennest in een PBE kast.

Gebeld door iemand van PBE.
Dan maar naar de brandweer van Diest gebeld waar men ons kon vertellen dat er wel degelijk een oproep was geweest en dat de manschappen een wespennest hadden vernietigd in een PBE distributiekast nadat zij waren opgeropen door iemand van PBE, men kon ons zelfs vertellen dat iemand van PBE voor uitvoering had getekend, zodat de tussenkomst -25,00 Euro- aan PBE kan worden aangerekend.

Ivoren toren.
Het blijft dus triestig gesteld bij de "grote" PBE. Persdienst : Kennen ze niet. Correcte informatie geven : kunnen / willen ze niet. Wat ze wel kunnen is hoog van hun Ivoren toren blazen terwijl het in de grond nog steeds Lindense elekticiteitboerkes zijn, een zuivere intercommunale, die aan een paar gehuchtjes, zoals Begijnendijk, een beetje elektriciteit en kabel-TV mogen verkopen, zolang die negorijen hen de hand boven het hoofd houden, blijft in het land van de blinden .... maar ondertussen wordt het PBE verdeelgebied wel steeds kleiner.  

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
JVDS ©
www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 11 juli 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.