Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932728





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : Misbruik en intimidatie van "hun" politie.
10 juli 2009
Verkeersreglement telt niet in het gehucht aan de Raambeek.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 635.300
Ternat / Begijnendijk 10 juli 2009

--- wijziging 19:00 10/7/2009
--- wijziging 13:45 10/7/2009 - wijziging link MM 144
--- wijziging 10:45 10/7/2009
In het verleden was de locale politie van Begijnendijk ondergebracht in het gemeentehuis
zelf, maar ze werden daar om de haverklap door de ex MGB burgemeester Roger Verduyckt  -en overloper naar Samen.be-, lastig gevallen voor "dit en dat".

Mentaliteit.
Als gevolg daarvan wilde de politie weg uit het gemeentehuis dus ging Begijnendijk op zoek
naar een geschikt pand voor "hun" politie.  Toevallig -of niet?- komt het pand vrij dat vlak naast het gemeentehuis ligt en gehuurd wordt door een Bank.  Hoewel eigenlijk niet geschikt, huurt Begijnendijk het gebouw en ze betalen op de koop toe veel te veel huur -1.250€-, bovendien ligt het vlak naast het gemeentehuis. Wat maakt het in casu uit, of ze "in" of "naast" het gemeentehuis behuisd zijn, de politie is immers altijd binnen handbereik van "hun" politiek misgroeide broodheren, waarbij ze geen "normaal" politiewerk kunnen doen.

Bijna twaalf uur.
Op zeven maart 2009 omstreeks 10 uur begeeft het koppel " X " zich naar het politiekantoor om
"iets" te melden waarvoor de aanwezige politie-inspecteur enkele regeltjes dient te noteren, inspecteur Koenraad D. was bezig met een verhoor "kom binnen een uurtje terug" zei de inspecteur. Zo gezegd, zo gedaan, maar ondertussen had de inspecteur weer een andere "klant", weer hetzelfde, kom straks terug, opnieuw hetzelfde scenario.
Om 11:45 komt het koppel voor de derde keer terug, Koenraad komt met een lang gezicht
naar het loket, het liep immers tegen twaalf uur en om 12:00u valt het doek ..... Als bijkomende kwinkslag vindt de inspecteur -sic- :" Ik zal maandag aan mijn bazen vragen wat ik ermee moet doen", en natuurlijk gebeurt er niets.

Intimideren.
Donderdag 9 juli 2009 komt het koppel "X" dan op de valreep enkele spullen uit een garage
achter het gemeentehuis ophalen, er staat al een politieauto van de PZ BRT voor het gemeentehuis, het blijkt dat ze speciaal op het koppel zitten te wachten. Jawel, het opladen was nog niet begonnen of inspecteur Patrick VB -en een vrouwelijke collega- daagde al op.  De zaken waarvan op 7 maart 2009 aan Koenraad D. werd gevraagd om deze te noteren, werden nu wél genoteerd, uiteraard met machtsvertoon dat vanuit het gemeentehuis kon worden gadegeslagen.  De typische achterbakse mentaliteit van het Begijnendijks bestuur dat "hun" politie optrommelt wanneer ze het koppel  "X" nog maar eens moeilijk willen maken en intimideren. Als ze nu nóg niet begrepen hebben dat dat niet lukt, zullen ze het nooit begrijpen, maar wat wil je van een bestuur waarvan sommigen een IQ bezitten dat hun schoenmaat benadert.
----
In de marge .
Het was ook die inspecteur -die vroeger bij Duracell werkte- en later in Begijnendijk door
de burgemeester en commissaris Pittomvils op de vingers werd getikt omdat ze in Betekom aan de school PV's hadden opgesteld ... lees hier het exclusief verhaal in MM 144  Augustus 2007
----
Inspecteur Patrick werd op 19 juni 08 na de gemeenteraad opgetrommeld om de auto van
Morse-Press VOF / Morsum Magnificat extra te controleren, twee weken laten worden we te Wezemaal opnieuw door Patrick VB gecontroleerd, dit lijkt verdacht veel op intimidatie van de politie-inspecteur, al dan niet in opdracht van één van zijn vele bazen.  De politie-inspecteur werkte vroeger bij Duracell :'dat is lang geleden zegt de inspecteur aan deze redactie",  maar wij zijn nog altijd op zoek naar het schriftelijk bewijs waarom de man daar is vertrokken. Tijdens de werken aan de Aarschotsesteenweg werden klanten van de bakker door die agent ook aangesproken, is Patrick VB in tegenstelling tot zijn collega's toch consequent?


Verkeersovertredingen.
In het gehucht aan de Raambeek, is het verkeersreglement voor de vriendjes van de MGB
-minder goed bestuur?- niet van toepassing, dat is door verregaand machtsmisbruik een feit. Elke donderdag is het in de Kerkstraat markt, er mag dan tussen 6 en 13u niet geparkeerd worden maar voor de vriendjes mag dat wél, de lokale politie staat er bij en kijkt er naar, ze mogen blijkbaar nog altijd alleen maar hun job doen in opdracht van de lokale politiek, dus de politie van de politiek.

Twee overtredingen, waar is de politie,assertieven pesten ?



Negeren C3 bord, Willy Michiels MGB burgemeester van Begijnendijk noemt dat "een zon" -sic-.
Negeren E1 bord, dat kan in Begijnendijk allemaal, zelfs discrimineren van degenen die nog maar de indruk geven niet voor "hun" MGB te kiezen.
 
  
Comité P.
Ondertussen liggen er twee dossiers bij de commissaris Truyens. Volgens het comité P is hij
de man die antwoorden moet geven op de vragen die in die dossiers over sommige inspecteurs van de lokale politie van Begijnendijk, ondermeer in de Cannabisaffaire, werden gesteld. De pogingen die deze redactie in het verleden deed, ondermeer aangaande de inbraak in lingeriewinkel LUNA in Tremelo, manke verkeerssignalisatie, etc., draaiden allemaal op een sisser uit, de commissaris reageerde evenmin op e-mails. We gaan de man uiteraard niet meer storen in zijn drukke bezigheden, we zullen nog maar eens een dossier naar het comité P overmaken.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
www.morse-press.be © 1740 Ternat 

Laatste update ( 12 juli 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.