Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932731





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Dirk Claes, het Rotselaars venijn, riskeert 1 mio Euro schadevergoeding.
03 juli 2009
Hoeveel invloed heeft de kroegbaas bij de Leuvense Justitie?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 633.200
Ternat / Rotselaar 3 juli 2009.

De "IJver" van de Raad Voor Journalistiek om Erik Verbeeck
te "berechten" zit veel dieper en behoort tot een complot ....
  

--- wijziging 09:30 4/7/2009
--- wijziging 08:00 3/7/2009
De klassieke en journalistiek zogezegd deontologisch correcte, maar politiek
gemanipuleerde pers, heeft in alle talen gezwegen over de handel en wandel van de Rotselaarse maatschappelijke werker, kroegbaas, burgemeester en CD&V Senator Dirk Claes in de zaak Erik Verbeeck.

Is dit soms duidelijk?

" Dirk Claes misbruikt blijkbaar zijn macht bij de
Leuvense Justitie en elders, sinds het burgerlijk
geding tegen hem, is het fanatisme en de
agressie tegen Erik Verbeeck overal fel gestegen "


De brief van Dirk Claes aan 307 bugemeesters in Vlaanderen, de potentiële klanten van het bedrijf VeBo Electroadvies bvba, waarvan Claes de naam verminkte tot V.B. Electroadvies om het bij de Leuvense Procureur tóch maar aan het Vlaams Belang te kunnen linken !


Hoeveel invloed?
Morsum Magnificat heeft in haar dossiers voldoende bewijsmateriaal dat Dirk Claes
misbruik maakt van zijn hierboven geciteerde activiteiten en de hand had in de zaken rond Frans Van Bael en Professor em. Luc Lamine. Ook Morsum Magnificat, Erik Verbeeck en het bedrijf waarvan die toen zaakvoerder was, werden openbaar in gans Vlaanderen bij diens potentiële klanten door Claes aan de schandpaal genageld en waardoor het bedrijf om zeep werd geholpen. Dirk Claes heeft een kroeg in Wezemaal waar de Procureur des Konings van Leuven klant  is, dat kan, maar dat Dirk Claes een onterechte brief naar die Procureur stuurt over zaken die men niet naar een Procureur schrijft, doet heel veel vragen oproepen.

Complot.
Sinds Dirk Claes Erik Verbeeck, onterecht, als een Vlaams Belanger heeft aanzien, is er
tegen hem door Claes Vlaams Belanghater n°1, een complot op het getouw gezet, nu Dirk Claes in de zaak van de brief aan alle burgemeesters in Vlaanderen door Erik Verbeeck in een burgerlijke zaak voor het betalen van 1 miljoen € schadevergoeding wordt aangepakt, Dirk
Claes in zijn besluitvorming zeer zwak is, neemt het complot plotseling uitbreiding, het Rotselaars venijn roert blijkbaar zijn staart. 
Aangezien Dirk
Claes op verschillende fronten met Begijnendijk samenwerkt, is het nogal wiedes dat de acties, die ondermeer het OCMW van Begijnendijk voerde, voeding en steun vinden bij Dirk Claes. Ook enkele advcoaten van de Balie van Leuven, waaronder de Begijnendijkse 1e Schepen hebben zich tegen hun gemeenschappelijke vijand gekeerd, of het deontologisch
correct is moet de Stafhouder nog uitmaken.

Verkiezingspamflet van Patricia Stevens -MGB-
advocaat en Voorzitter OCMW Begijnendijk ....




.... de samenwerking gaat veel verder dan op het vlak van het
OCMW, ook bij de strijd tegen Erik Verbeeck hebben ze de handen
in mekaar geslagen, de contacten van Dirk Claes met de Leuvense
Justitie én de pers komen voor Begijnendijk immers goed van pas ...

Ook de Raad Voor Journalistiek.
De eerste klacht bij de Raad Voor Journalistiek kadert eveneens in het complot, ook de
journalist  Bart Claes -Het Nieuwsblad-, die schrijft met de pen van zijn naamgenoot heeft toen zijn bijdrage geleverd. De daaropvolgende klacht van het OCMW van Begijnendijk is eveneens geďnspireerd door de acties van Claes, Begijnendijk ondertekende immers zonder enige geldige reden of motivatie ook de brief naar de 309 burgemeesters -sic-. 

Klachten.
Net als in de zaak van Frans Van Bael, wordt tegen Erik Verbeeck exact dezelfde tactiek
toegepast, iedereen voor de kar spannen, aansporen om klachten in te dienen, recent voorbeeld daarvan is Rita Wuyts, de klachten die te Leuven worden ingediend duiken plotseling op en komen allemaal uit dezelfde hoek : Begijnendijk, ze zijn allemaal geplaatst sinds blijkt dat Erik Verbeeck zich niet zomaar in de pan zal laten hakken.

EHRM.
Dit dossier met vele bewijsstukken en aanwijzingen is rijp voor het Europees Hof voor de
Rechten van de Mens, de brief van Dirk Claes aan de Procureur des Konings te Leuven ruikt in ieder geval naar een poging om de scheiding der machten met de voeten te treden, iets waarvan de CD&V, zoals blijkt uit het dossier van Fortis, niet vies is, Dirk Claes is wellicht in hetzelfde bedje ziek.
Een Procureur des Konings die klant is ˛
in een café van iemand die blijkbaar vlotjes brieven schrijft naar diezelfde Procureur, de deuren van het justitiehuis te Leuven plat loopt, roept ook vragen op. Erik Verbeeck is vast van plan met het dossier naar het Europees Hof te Straatsburg te trekken, afwachten of ze daar de zienswijze van Claes & C° zullen volgen.

˛ Een Procureur die klant is in een café van een bekend politicus, die een niet relevante brief naar die Procureur stuurt, een Parket die de belasterende brief van Claes aan 309 burgemeesters seponeert, mag een journalist daarover misschien óók geen vragen stellen?  

Redactie Morsum Magnififcat ® Professioneel.
www.morse-press.be © 1740 Ternat.

Laatste update ( 08 juli 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.