Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932731





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Zijn sommige vrachtwagenbestuurders pseudo moordenaars?
02 juli 2009
Vrachtwagenbestuurders die inrijden op files schering en inslag.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 632.300
Ternat / Gent 2 juli 2009.

Op 19 juni 2009 rijden we om drie uur 's namiddags op de A10 - E40 naar een evenement te Gent. We moeten afslag Gent centrum nemen en daarom rijden we netjes uiterst rechts en vertragen op de uitvoegstrook zoals dat past tot 90 km/u.

Op twee meter afstand.
Een vrachtwagen van de firma GDL Transport nv nadert tegen een snelheid van 90 km/u tot op ongeveer twee meter van onze Renault Clio en knippert met zijn verstralers!  Dat was voor niets nodig, want honderd meter verder blijkt dat de vrachtwagen richting Kortrijk moet, de bestuurder had dus perfect op het linkse rijvak kunnen blijven, dat rijvak is zelfs voor de auto's die richting Kortrijk dienen te rijden voorzien, er was dus voor de pseudo moordenaar geen enkele reden om zó onverantwoord dicht op onze bumper te komen rijden.


1 Wij met de Renault Clio die voorsorteerde uiterst rechts reed om Gent centrum te nemen
2 De vrachtwagen die ook uiterst rechts ging rijden, maar verder links richting Kortrijk reed, het was dus voor niets nodig om tegen 90 km/u op onze bumper te komen hangen.
 

Op de rem.
Omdat wij vanaf het moment dat de vrachtwagen op onze bumper kwam hangen, vertraagden, ging hij op de rem, toen hij aanstalten maakte om weer dichter te komen fotografeerden we hem en hield hij afstand. Even later telefoneerden we naar zijn baas in Menen waar men hoogst verwonderd was over onze boze reactie, we laten ons door zo'n monster niet pletwalsen. We geven het incident met foto en nummerplaat wel door aan de officiële instanties.

90 km/u en op de bumper hangen ....


... toen we fotografeerden blijf hij plotseling op -nog te korte- aftstand, hij diende niet eens op dat rijvak te rijden, zeker niet op onze bumper hangen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
www.morse-press.be © 1740 Ternat.

Laatste update ( 08 juli 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.