Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927824





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
F.A.N.C. - Verklaringen aan Het Laatste Nieuws niet relevant
26 juli 2006
Kersverse Directeur Generaal wellicht onvoldoende op de hoogte van dossier.

Betekom / Brussel 26 juli ?06  
De reactie van de Directeur Generaal WILLY DE ROOVERE die sinds 15 mei 2006 de incompetente en aan de dijk gezette J.P.SAMAIN vervangt, is blijkbaar van het dossier van het Betekoms bedrijf VeBo Electroadvies bvba onvoldoende op de hoogte, ofwel wordt de hetze tegen VeBo door het nieuwe bewind gewoon verder gezet.

Gevaar voor de omgeving.
Directeur WILLY DE ROOVERE zoekt spijkers op laag water wanneer deze aan Geert Mertens van Het Laatste Nieuws allusie maakt op het feit dat door de overstockering er gevaar zou bestaan voor de omgeving.
Het F.A.N.C. diende bij de 2e sluiting van de ingedeelde inrichting (2 maart 06) zelfs een klacht in bij het Leuvense Parket en in die klacht staat duidelijk dat er, zelfs bij de huidige aantallen opgeslagen toestellen, geen gevaar is voor de omgeving !
Op 20 december 2005 werden de zegels door het F.A.N.C. trouwens verwijderd, was het dan plotseling niet meer gevaarlijk ?

De opslagplaats bij VeBo is voor geen buitenstaanders
toegankelijk



Er is geen gevaar voor het publiek zegt het F.A.N.C., maar aan
journalisten kunnen ze alles wijsmaken !

Laks, incompetent en niet voldoende beschermen van de bevolking.
In tegenstelling tot de kersverse Directeur ? Generaal van het F.A.N.C. heeft de zaakvoerder van VeBo Electroadvies bvba een dossierkennis die over een periode van 25 jaar loopt, meer bepaald vanaf 1980, daaruit volgt dat deze tot in de kleinste details van het verloop in dit, zoals blijkt explosief dossier op de hoogte is.
Omdat het F.A.N.C. zich schuldig maakt aan machtsmisbruik en machtsafwending, zich eenvoudig op VeBo Electroadvies bvba wil wreken, gebruikt het F.A.N.C. de vuilste middelen om het Betekoms bedrijf in een slecht daglicht te stellen.

N.I.R.A.S.
Er werden tussen VeBo Electroadvies bvba en het N.I.R.A.S. na een dispuut over facturen, op 26 november 2005 overeenkomsten gemaakt. De overeengekomen betalingen werden meteen door VeBo uitgevoerd, maar enkele dagen later, meer bepaald op 29 november 2005, kwam het F.A.N.C. die overeenkomst kelderen door de inrichtingen te verzegelen, terwijl datzelfde F.A.N.C.  (Kristel GEERTS hoofd juridische dienst) op 6 januari 2006 een ?Dading? tekende waarbij VeBo tot einde juni 2006 de tijd kreeg om de overstock weg te werken !!!
Het F.A.N.C. heeft zich trouwens niet in te laten in de interne aangelegenheden van een bedrijf, in casu VeBo Electroadvies bvba en haar betalingen aan het N.I.R.A.S. en het is niet met het totaal afsnijden van de inkomsten van een bedrijf en / of haar het werk onmogelijk te maken, dat de facturen zullen betaald worden, maar het is juist d?t wat het F.A.N.C. beoogt : VeBo Electroadvies bvba uitschakelen.

Misbruik van vertrouwen.
Het niet respecteren van een schriftelijke overeenkomst (dading) die door het F.A.N.C. werd afgedwongen om de Rechtszaak van VeBo van 9 januari tegen het F.A.N.C. af te wenden, kan niet minder als een ?misbruik van vertrouwen? worden aanzien.
De Rechtszaak van 9 januari 2006 werd wegens de ?Dading? op termijn verplaatst en werd dan uiteindelijk op 13 juni 2006 gepleit, een uitspraak is er nog niet.
Dat het F.A.N.C. een gesprek wil met VeBo en haar Advocaat is larie en apekool, d?t gesprek had reeds plaats op 6 januari 2006, zelfs m?t de Advocaat van het F.A.N.C. die de dading zelf opstelde, maar het F.A.N.C. respecteerde de dading niet, wat heeft het dan voor zin om opnieuw te gaan palaveren ?

Verkeerde instructies.
Het grote dispuut tussen het F.A.N.C. en VeBo Electroadvies bvba bestaat hierin, dat het F.A.N.C. aan de 3 door hen erkende bedrijven verkeerde meetinstructies voor het meten van radioactieve besmettingen oplegt. De zaakvoerder van VeBo bezit als ?nige van de 3 vergunde bedrijven een ADR Klasse 7 attest en is daarom, in tegenstelling tot de concurrentie  op de hoogte van de Internationale regels.
VeBo Electroadvies bvba stelde ook als eerste vast dat de radioactieve bliksemafleiders aanzienlijke radioactieve besmettingen veroorzaken  die ver de 0,04 Bq/cm? overschrijden maar het F.A.N.C. wil daarvan, om haar eigen laksheid uit het verleden in te dekken, niet weten !
Daarom moeten de verwijderaars qua detectie van radioactieve besmettingen een oogje toeknijpen en dat weigert de zaakvoerder van VeBo Electroadvies bvba te doen. D??r ligt het probleem.

Kerncentrales.
Het zou blijken dat de nieuwe Directeur WILLY DE ROOVERE uit de wereld van de kerncentrales komt (Doel, etc), daar worden bij het verlaten van de centrales vrijgavelimieten van 0,04 Bq/cm? gehanteerd.
Bij de bliksemafleiders worden besmettingen van 40 Bq/cm? (en meer) door het F.A.N.C. van de tafel geveegd.
Kan de kersverse Directeur Generaal van het F.A.N.C. daarmee leven, zoja, dan zijn alle gesprekken met het  F.A.N.C. bij voorbaat nutteloos zegt men bij VeBo.

Bezoekers websitre MM : 116.200



Laatste update ( 26 juli 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.