Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926535





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : Inconsequentie ten voeten uit.
30 juni 2009
Democratie op de loop, ontkennen en bevestigen van bereikbaarheid.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 631.100
Ternat / Begijnendijk 30 juni 2009.

Toen de administratie van Begijnendijk de kiesbrieven van een te bestrijden koppel diende af te leveren, was dat niet mogelijk, nu het gaat over het weghalen van meubels, stapt Begijnendijk plotseling van haar consequente houding af. Aan de minister van Binnenlandse Zaken werd gevraagd waarom deelnemen aan de verkiezingen in Begijnendijk niet mocht.


Erik Verbeeck met IK aan het kiesbureau te Begijnendijk,
vraagt aan de minister van BZ uitleg.

Begijnendijk -be-rooft.
In 2005 was Begijnendijk al in de buurt om de broodwinning van Erik Verbeeck af te nemen, ze hebben daarvoor gans Vlaanderen en Dirk Claes te hulp geroepen, een Burgerlijk Proces tegen deze laatste politicus is ondertussen aan de gang, de broodroof is dus gelukt. 
Vervolgens miskende het OCMW van Begijnendijk haar wettelijke verplichtingen, dat is geen uitspraak van de betrokkene, maar van de Auditeur-generaal bij het Arbeidshof te Brussel waar het OCMW van Begijnendijk de wind van voren kreeg.  Vier maanden zette het OCMW van Begijnendijk het gebroodroofde koppel zonder énig inkomen, de Rechter besliste -vier keer!- dat ze -Begijnendijk- in de fout gingen.

Begijnendijk zet rooftocht verder.
Omdat Erik Verbeeck sinds 1999 eigenaar is van de geregistreerde merknaam Morsum Magnificat, dus sindsdien al een journalistieke activiteit heeft, is het diens recht om via dat kanaal te trachten om te overleven, maar ook dát mag niet van Begijnendijk, nu is het Begijnendijks -wanbeleid- al sinds een lange periode aan de gang om ook die bron trachten droog te leggen, de rooftocht gaat dus verder.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
www.morse-press.be © 1740 Ternat.  

Laatste update ( 01 juli 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.