Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927824





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Zaventem en de "Kronkel" van Bert Anciaux
25 juli 2006
Gaat Anciaux de piloten omvormen tot topsporters of broeit er iets anders ?  

Betekom / Brussel 25 juli 2006
Bert ANCIAUX (SPa-Spirit) werkt zich deze warme dagen nog eens in de kijker, heeft de Politicus last van de hitte, of een zonnesteek opgelopen ?


Heeft  Bert Anciaux ...

... op 21 juli 2006 te Brussel een zonnesteek
opgelopen ?



De pers.
De pers neemt BERT ANCIAUX op de korrel met zijn kronkel om van Zaventem een gigantisch sportcomplex te maken die eventueel de Belgische Olympische spelen van 2024 zou kunnen ontvangen.
Omtrent de verhuizing van de activiteiten te Zaventem noemt ANCIAUX ?Beauvechain? ?.

Het Vlaams Belang stuurt daaromtrent onderstaande persnota :
+++
Brussel, 25 juli 2006
PERSMEDEDELING VLAAMS BELANG: SPIRIT STELT UITBREIDING VAN BRUSSEL IN HET VOORUITZICHT

ANCIAUX OP HOOFD GEVALLEN EN BLIJVEN BOTSEN

De aanhoudende warmte heeft dan toch een eerste politiek slachtoffer gemaakt. Bert Anciaux is zopas bevallen van zijn meest knettergekke voorstel sinds jaren.

In plaats van samen met de Vlaamse regering te blijven ijveren voor een redelijke en haalbare oplossing voor de luchthaven, die alleen maar kan bestaan in een billijke spreiding van de hinder, trekt Anciaux nu plots voor 100% de kaart van de Franstalige politici, die al jaren een pure obstructiepolitiek voeren tegenover Zaventem.

Anciaux geeft de Franstaligen nu een dubbel cadeau. Enerzijds bevestigt hij de francofone stelling dat de luchthaven niet thuishoort waar hij vandaag ligt en dat de ego?stische acties vanuit Brussel bijgevolg gewettigd zijn. En anderzijds doet hij Walloni? meteen het perspectief van een splinternieuwe federale luchthaven cadeau, met inbegrip van de transfer van tienduizenden jobs van Noord naar Zuid.

Alsof dit nog niet genoeg is, wil Anciaux dat Vlaanderen de vloermat speelt voor de denkbeeldige Olympische Spelen van Brussel van 2024, waarmee meteen wordt toegegeven dat Brussel te klein is en extra ?Lebensraum? behoeft op Vlaams grondgebied. Zelden werd het FDF door een Vlaams bewindsman zo rijkelijk op zijn wenken bediend.

Voor de zoveelste keer is bewezen wat sommigen nog altijd niet willen zien: Spirit is een hoogst noodlottige partij voor Vlaanderen. Anciaux en co ontpoppen zich meer dan ooit als de knullige knechten van de Waals-francofone belangen. Met als eerste slachtoffer de job van vele duizenden kleine Vlaamse mensen.

De voorstellen van Anciaux staan overigens volkomen haaks op het standpunt van de Vlaamse regering, die met haar START-Project de luchthaven-regio juist een nieuwe adem wilde geven. We zijn dan ook bijzonder benieuwd naar de reacties van de Vlaamse meerderheidspartijen

Bart Laeremans                                                    Joris Van Hauthem
Volksvertegenwoordiger                                     Vlaams Volksvertegenwoordiger

+++

Bezoekers Website MM : 116.000

Laatste update ( 25 juli 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.