Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927467





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Remo stort : onderwerp van onderzoek.
19 juni 2009
Onderzoek naar gang van zaken bij Machiels opgestart?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 625.900.
Ternat / Houthalen-Helchteren / Diepenbeek 19 juni 2009

Gaat men de afvalbaronnen uiteindelijk aanpakken?

Met het artikel in Morsum Magnificat 166 heeft deze redactie nog maar eens aangetoond dat de afvalbaronnen die het Remo stort in Limburg -en elders- beheren, nog een hoop smurrie in het bos dat eigendom is van Agentschap Natuur en Bos hebben gepompt. Het pompen werd stilgelegd, maar het geeft aan dat de geldhonger van de afvalbaronnen, het verneuken van de natuur nog steeds niet schuwt.

Onderzoek.
Of de diverse artikels die deze redactie over het Remo stort en de werkwijze van de groep Machiels publiceerde, aan de basis ligt weten we niet maar wat we wel weten is, dat er momenteel een onderzoek loopt, althans, er door de milieupolitie ondervragingen aan de gang zijn, meer informatie kunnen we daarover nog niet geven.

LDD.
Het is nog altijd onduidelijk wat Jean-Marie Dedecker in zijn contacten met de top van Machiels heeft bedisseld, hoe dan ook steekt de grote -?- Jean-Marie zich ten opzichte van deze redactie weg, wij hebben de LDD voorman de bewijzen getoond dat hij met betrekking tot John Vrancken in dit dossier, in de fout is gegaan. Jean-Marie slikte de uitspraak in dat Johan Vrancken zich van valse getuigen had bediend, nadat wij de bewijzen van het tegendeel hadden, zelfs in Politiek is "geld en macht" belangrijk en bij Jean-Marie Dedecker is dat niet anders, de affaire Vijnck bewijst dat.

Meer in Morsum Magnificat Professioneel 167.
www.morse-press.be  1740 Ternat. 

Laatste update ( 22 juni 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.