Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932732





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
RVJ versus Erik Verbeeck:Wuyts en Bruynseels op de korrel nemen-Update2
18 juni 2009
Berichtgeving in Het Laatste Nieuws : lees hier de gebruiksaanwijzing.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 625.400
Ternat / Brussel / Begijnendijk / Bekkevoort, 18 juni 2009.
 
--- Update 2  8:41 23/06/2009
Patje, het schoothondje van Rita wil een recht van antwoord, maar de internetschuimer kent die wetgeving blijkbaar niet, de redactie kan er bijgevolg niet op ingaan. Hij kan altijd naar de Rechter in kort geding stappen, dat kost ze dan minstens 1.200 € maar hij en zijn Rita moeten de vorige kosten van het kort geding van 30 april nog ophoesten, ze krijgen eerstdaags daarvoor de deurwaarder op de stoep.

--- Update 1 7:12 19/06/2009
Net als bij vorige klacht van het OCMW van Begijnendijk waar Erik Verbeeck de
bevoegdheid van de RVJ heeft betwist, is het bovendien duidelijk dat de onafhankelijkheid van hun beslissingen in casu in twijfel dient te worden getrokken.  Erik Verbeeck heeft de "manke" maatschappelijke werking van twee politieke mandatarissen van het OCMW van Begijnendijk in de kijker gezet, het ging om Lisette Verbeeck en Patricia Stevens, beiden actief in dezelfde politieke partij die in Begijnendijk al dertig jaar aan de macht is. Maar de RJV stelde, om Erik Verbeeck aan de schandpaal te nagelen, dat "ex mandatarissen" waren aangevallen, toch waren het politici, het rook toen naar partijdigheid en dat is nu wéér. Lees hier het relaas van Erik Verbeeck over die zaak.

Meer klachten over het OCMW.
Ondertussen waren er wéér klachten over het OCMW, momenteel werkt Erik Verbeeck
opnieuw aan een document over de drieste werkwijze van dat duo Verbeeck - Stevens in hun maatschappelijke functie binnen het OCMW van Begijnendijk, het Begijnendijk van de MGB waarvan u hier het HUMO artikel met commentaar uit 1994 kan lezen ..... doen!

In Het Laatste Nieuws van vandaag mag Filip Voets van de RVJ aan het woord en hij geeft
toe dat de RVJ haar beslissing in de zaak Rita Wuyts op verzoek van de Rechter zetelend in kort geding heeft uitgesteld, terwijl ze op dat verzoek van de advocaat van Erik Verbeeck tijdens de hoorzitting van 2 juni niet wilde ingaan, van journalistieke Struisvogelpolitiek gesproken. 

Geregeld op de korrel.
In Het Laatste Nieuws zegt Filip Voets dat Rita Wuyts bij de RVJ klacht indiende omdat Erik
Verbeeck het koppel op de website van Morsum Magnificat geregeld op de korrel nam. Dat Rita Wuyts zich op een Nederlands Forum in meer dan honderd publicaties over dertig bladzijden schuldig maakte aan laster, eerroof, schending van de privacy lastens een zekere Hiskea L. wordt wijselijk niet vermeld. Ook Erik Verbeeck werd sinds augustus 2008 overal op forums, zoals Visionair, Het Nieuwsblad tientallen keren belasterd, Rita Wuyts en Patrick Bruynseels hebben nochtans alle reden om anderen niét te belasteren.

Niet aflatende laster en eerroof.
Hieronder een link naar lasterlijke aantijgingen en leugens, Rita Wuyts bevestigde in een MSN bericht op 10 december 2007 , dat het e-mail adres, na verzoek, binnen de vijf minuten werd aangepast, met het bericht op onderstaande link maken ze zich nogmaals schuldig aan laster en eerroof. 
http://www.ikbengenaaid.net/component/option,com_forum/Itemid,opgelicht-oplichters-internet/page,viewtopic/t,80/postdays,0/postorder,asc//start,405/

Waarschuwing.
Toen Rita Wuyts op 22 mei 2008 Erik Verbeeck als onderzoeksjournalist via een telefonisch
verzoek wilde inschakelen, maakte Wuyts dat quasi op hetzelfde moment, zonder Erik Verbeeck daarvan te informeren, open en bloot, met naam en telefoonnummer, op een Nederlands forum bekend, daarmee dwarsboomde, ergo kelderde ze zelf de discretie van het onderzoek. Rita Wuyts bleef Erik Verbeeck de dagen daarop bestoken met ellenlange onsamenhangende e-mails en urendurende telefoongesprekken. Al snel heeft Erik Verbeeck aan Wuyts gemeld dat de klachten die zij tegen Hiskea L. had, ongegrond, belasterend en eerrovend waren en dat zij maar beter kon stoppen met die persoon in het openbaar te beschuldigen. Maar Rita Wuyts haar woord is wet en zij duldt niet dat men haar tegenspreekt, vandaar dat zij en haar Patje -één van zijn schuilnamen- op het internet een lastercampagne tegen Erik Verbeeck zijn gestart.

Scherpe reacties.
Wie aan een maatschappelijk debat op het internet deelneemt en daarbij dreigende,
belasterende en eerrovende taal hanteert, zoals Rita Wuyts en Patrick Bruynseels dat onaflatend, onterecht hebben gedaan, mag zich aan een dito, maar dan een terechte reactie verwachten en dat is dan ook gebeurd. Rita Wuyts heeft zichzelf overal in de openbaarheid gebracht, zelf de publiciteit opgezocht en als anderen daarop reageren schenden ze, volgens Rita Wuyts, de privacy.

Twee nestjes.
Rita Wuyts die zich opwerpt als houdster van een hondenkennel die ze met haar ex Benny
S. nog steeds -op papier- runt, omdat de legale naamsverandering bij de St Hubertuskring te duur is, verkoopt honden tot in de USA, daaraan zijn soms forse bedragen verbonden, maar zij beweert dat zij geen BTW nummer nodig heeft omdat ze maar "twee nestjes per jaar doet", zoals zij dat zelf tijdens de hoorzitting van de RVJ zegt, toch heeft de dame een poos gestempeld.

Schending privacy.
Hoe dan ook kent men Rita Wuyts in de hondenwereld dermate dat quasi iedereen zich van
haar distantieert, niet vanwege de artikels in Morsum Magnificat, ze heeft in de clubs al met heel veel hondenliefhebbers in de gordijnen gehangen, zelfs met keurmeesters, niet alleen op het vlak van trainingen met honden, maar ook betreffende de handel in honden, op de hondenclubs heeft men met haar liefst niets vandoen. Van de Voorzitter van de Kringgroep 43 maakte Rita Wuyts op een uiterst ongepaste wijze, ongehoorde privé-zaken bekend, maar Rita Wuyts mag dat allemaal, misschien kan Het Laatste Nieuws daar ook eens vragen gaan stellen, dan krijgen zij wellicht ook Rita Wuyts meteen achter zich aan.

Tevreden.
Sommigen mensen in de hondenclubs maken zich wat schuldig aan leedvermaak in die zin,
dat ze daar op verschillende plaatsen tevreden zijn dat Rita Wuyts in Erik Verbeeck een nieuwe bliksemafleider heeft gevonden, ze moet iemand hebben waartegen ze kan reageren zegt men ons daar.

Rode draad.
Iets waarover niet gesproken wordt, is de rode draad in dit verhaal ; Begijnendijk. De
achterbakse en onderhuidse onderkruipersmentaliteit van het dictatoriale MGB clubje waarvan niemand minder dan burgemeester Willy Michiels -ondermeer- Rita Wuyts einde augustus heeft opgejut en aangeraden om klacht in te dienen bij "hun" politie, een politie die zich ten opzichte van Erik Verbeeck, in bepaalde onderzoeken, eveneens compromitteerde en waarvan nu dossiers liggen bij het comité P.
Zou het niet kunnen zijn dat de persvrijheid en
de democratie ook hier wordt gefnuikt omdat die -MGB-bende heel veel te verbergen heeft?
Erik Verbeeck werkt opnieuw aan een dossier met bewijsmateriaal dat uiteraard óók aan
het Parket zal worden overhandigd, de rapporten bevatten niets dan de waarheid en niets anders dan de waarheid.

Meer over deze zaak en uitspraken van de advocaat van de RVJ tijdens de debatten leest u in Morsum Magnificat 167 van juli 2009

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur.

Laatste update ( 24 juni 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.