Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932734





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : OCMW voor de vijfde keer voor Arbeidsrechtbank.
15 juni 2009
Beroep tegen weigering referentieadres aan dakloze cliënten.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 623.600
Ternat / Begijnendijk 15 juni 2009.

Voor de vijfde keer heeft Erik Verbeeck beroep aangetekend tegen een Raadsbeslissing van het OCMW van Begijnendijk, bij alle vorige zaken, zelfs tot in hoger beroep te Brussel, werd het OCMW van Begijnendijk in het ongelijk gesteld-sic-.

Referentieadres.
Na de uitdrijving van 9 januari 2009 werd Erik Verbeeck en zijn gezin, bij minus 8 graden, dakloos. Het OCMW van Begijnendijk had geen conforme woning en het krot in Booischot was niet klaar, voor een andere woning in Begijnendijk -Hulstsestraat- die een periode leeg stond, werd, om te beletten dat het gezin Verbeeck in Begijnendijk zou kunnen blijven, een andere oplossing gevonden. Omdat het OCMW weigert een referentieadres toe te kennen, klopt het gezin nu voor vijfde keer aan bij de Arbeidsrechtbank.

Loco.
De advocaat van het OCMW had wéér in extremis wat papier overgemaakt maar dermate laat dat die stukken niet eens in het dossier van de Voorzitter van de Arbeidsrechtbank te vinden waren, reden waarom de Voorzitter de wenkbrauwen fronste. In tegenstelling tot het koppel Verbeeck, had de advocaat van het OCMW van Begijnendijk ook geen conclusies klaar, Erik Verbeeck overhandigde zijn besluiten en bijlagen -46 stuks- tijdens de zitting.
De zaak diende uitgesteld, voor de eerste gelegenheid -7 september- zou Patricia Stevens, 1e Schepen  -tevens toeziend houdend Schepen op het OCMW!!- als loco optreden. Erik Verbeeck plaatste zonder veel commentaar daarbij vraagtekens, de Voorzitter blijkbaar ook, want prompt werd 14 september 2009 voorgesteld.

Belangenvermenging?
Of Patricia Stevens in deze zaken mag optreden wordt onderzocht, Stevens verdedigt ook Lisette Verbeeck en huidig OCMW Voorzitter in een strafklacht tegen Erik Verbeeck, waar ook het OCMW van Begijnendijk zelf klacht indiende, als dát geen belangenvermenging is.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 15 juni 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.